Měl by být myslím v prosinci.
Měl by být myslím v prosinci.
Myslim, ze v tvem pripade je FCE plytvanim penezi. S trochou snahy by si mel na CAE.
Teď si mě dostal… dyt vidíš, co mám za extrémní chyby nejen v testech. To za prvé. Za druhé se aj učím jen 8 let a to není možné… s hodně moc a hodně moc štěstí a úsilí zvládnu v prosinci FCE, ale to i tak pochybuji… koukal jsem na jakýsi kurzy intenzivní Aj (Tutor) a s tím bych to možná zvlád, ale jinak teda asi ne, spíše březen. A CAE si nebudu chtít dělat, raději počkám a snad do maturity bych si udělal (při troše více úsilí) CPE…
To Georgia: Pardon. Jsem byl na dlouho mimo. Jj na HFE jsem krátce. Vůbec jsem to neznal. Je to ohromný pomocník. Hlavně mi to pomáhá každý den se věnovat angličtině, a to formou, která mě baví. Na jaké jsem úrovni? No někde na začátku . Stále je pořád se co učit. Oficiálně jsem ale někde kolem C1 podle Evropského referenčního rámce pro jazyky. Tak alespoň ohodnotil mou angličtinu profesor v Anglii, kam čas od času jezdím. Teď tu zrovna jsem, ale v září už musím zase zpět domů. Jinak zkoušky…Dlouho se mi do žádné nechtělo, takže teprve letos jsem se přihlásil na FCE, abych si vyzkoušel tu atmosféru a otrkal se na CAE. Co se týče začátečníků, rád poradím, pokud si budu alespoň trochu jistý v použití. Jinak bych vás nerad mystifikoval. Díky za uvítaní mimochodem
Jo a mimochodem…výsledky FCE by měly být 4.8. známy na internetu, takže všem zúčastněným držím pěsti na pěkná procenta.
Je,f akt , že na papírehc píšou 4.8., ale když se přihlásíte dřív, tak vám to napíše, že už je to 1.8. někdy kolem oběda
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.