Help for English

FCE (Dec.) 2008

Tak nekteri si je vzali ze :-D

A mate kiks na foru. Někde je chyba a při refreshi to odešlě opět příspěvek. Omlouvám se za trojnásobný post, ale nemůžu za to.

když oni nám řekli,at je tam nechame pro dalsi skupinu :-( ..sakra že ja byl tak čestný,ted uz jen tak british council tužku neseženu :-D jo to me ten refresh uz taky parkrat udelal…kdyby s tim neco slo udelat, bylo by to bezva 8-)

potom co jsem jejich gumu znesvětil a tužku ztupil jsem neměl zájem cokoliv odnášet :-D přistihl jsem sám sebe při listeningu jak na gumu kreslim Tři sestry a to jsem dělal naposledy na základce..neumim si to vysvětlit :-D :-D ale už by nám to mohli opravit..už to nějak trvá :-D

Já si osobně pamatuju, že nám je vždy dali, teda resp. jednou neřekli nic a všichni jsme to sbalili. Musím přiznat, že kfo si ji nevzal a nechal na stole, tam jsem občas zaúřadovala já :-D Za ty peníze nám nemůžou dát ani blblou tužku a gumu, pfff. Dyt i ty desky, ve kterých to dávaj nejsou nic moc.

V deskách? Já to v žádných deskách nedostal :shock: Jinak doma mám teda pěknou sbírku tužek British Council.

No, upřímně nevím, jak je to v jiným městech, ale když jsem si pro to šla já v Praze, tak jsem certifikát dostala v takové průsvitné folii + papírových deskách British Council, fakt žádná sláva.

Já jsem například čekal, že to dostanu v takovém tom válci, ve kterém se předávají vysokoškolské diplomy (nemůžu si vzpomenout na název). No a když si pro certifikát konečně šel, předal mi jenom papír bez fólie. byl jsem docela překvapený. Ale co, nemůžeme přece za ty prachy chtít, aby nám to dali do něčeho :-D

prej válci :-D to by tam jeste mohl bejt takovej ten knez jak na promoci a požehnal by ti k řádnému užíváni jazyka anglického :-D

uz jen 47 dni do vysledku..bez­vaa,jdu se nechat zmrazit :shock:

Ten „kněz“ na promoci by vám dal, kdybyste mu řekli „kněz“ :-D Asi by si říkal, že jste přišli na promoci nametený a vyprovodili by vás ze sálu. :-D

no tak ja to jen tak střelil :-D prostě nějaký ten pán v rubáši s kouzelným prstenem :-D

nevite nekdo,kdy vypusti british council všechny papers i s kličema, co byly ted v prosinci normalne do obehu?aby si je mohl kdokoliv zkusit? 8-)

pass :-) díky za tento web

taky pass…sice jen na 70procent ale lepsi jak dratem do oka :-) ..Na to ze writing jsem se neucil a psal az primo na zkousce a ucil se pri praci,to jde,ne? :-).Jak rika klasik,velke veci se skladaji z malych casti resp.vitezstvi…a ted hura srotit na CAE. :-) :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.