Tak nekteri si je vzali ze
Tak nekteri si je vzali ze
A mate kiks na foru. Někde je chyba a při refreshi to odešlě opět příspěvek. Omlouvám se za trojnásobný post, ale nemůžu za to.
když oni nám řekli,at je tam nechame pro dalsi skupinu ..sakra že ja byl tak čestný,ted uz jen tak british council tužku neseženu jo to me ten refresh uz taky parkrat udelal…kdyby s tim neco slo udelat, bylo by to bezva
potom co jsem jejich gumu znesvětil a tužku ztupil jsem neměl zájem cokoliv odnášet přistihl jsem sám sebe při listeningu jak na gumu kreslim Tři sestry a to jsem dělal naposledy na základce..neumim si to vysvětlit ale už by nám to mohli opravit..už to nějak trvá
Já si osobně pamatuju, že nám je vždy dali, teda resp. jednou neřekli nic a všichni jsme to sbalili. Musím přiznat, že kfo si ji nevzal a nechal na stole, tam jsem občas zaúřadovala já Za ty peníze nám nemůžou dát ani blblou tužku a gumu, pfff. Dyt i ty desky, ve kterých to dávaj nejsou nic moc.
V deskách? Já to v žádných deskách nedostal Jinak doma mám teda pěknou sbírku tužek British Council.
No, upřímně nevím, jak je to v jiným městech, ale když jsem si pro to šla já v Praze, tak jsem certifikát dostala v takové průsvitné folii + papírových deskách British Council, fakt žádná sláva.
Já jsem například čekal, že to dostanu v takovém tom válci, ve kterém se předávají vysokoškolské diplomy (nemůžu si vzpomenout na název). No a když si pro certifikát konečně šel, předal mi jenom papír bez fólie. byl jsem docela překvapený. Ale co, nemůžeme přece za ty prachy chtít, aby nám to dali do něčeho
prej válci to by tam jeste mohl bejt takovej ten knez jak na promoci a požehnal by ti k řádnému užíváni jazyka anglického
uz jen 47 dni do vysledku..bezvaa,jdu se nechat zmrazit
Ten „kněz“ na promoci by vám dal, kdybyste mu řekli „kněz“ Asi by si říkal, že jste přišli na promoci nametený a vyprovodili by vás ze sálu.
no tak ja to jen tak střelil prostě nějaký ten pán v rubáši s kouzelným prstenem
nevite nekdo,kdy vypusti british council všechny papers i s kličema, co byly ted v prosinci normalne do obehu?aby si je mohl kdokoliv zkusit?
pass díky za tento web
taky pass…sice jen na 70procent ale lepsi jak dratem do oka ..Na to ze writing jsem se neucil a psal az primo na zkousce a ucil se pri praci,to jde,ne? .Jak rika klasik,velke veci se skladaji z malych casti resp.vitezstvi…a ted hura srotit na CAE.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.