I GOT IT.....GRADE B.......ohhhh yeaaaaaaaaaah
I GOT IT.....GRADE B.......ohhhh yeaaaaaaaaaah
taky B…77.. zvlastni jak rano jsem byl rad za cokoliv a ted premyslim kolik mi chybi do A
a co ty seqwence??…jaks dopadl??…
seqwence to někde zapíjí si myslím Odhaduju, že to dal na A Já se na FCE chystám až v prosinci takže zatím mám čas.
jn…asi taky pudu v prosinci.....jinak ten seqwence me zajima
kašli na body,hlavně že je to tam gratuluju všem čerstvým FCEčkářům
Překvapí vás to, ale nebyl jsem… To že jsem založil téma neznamená, že jsem byl na zkoušce Ale už jsem domluvenej na letní termín ještě s bratrancem… A? Vždyt nejsem ani 100% B2, FCE bych si zatím ještě netroufl… v to léto už to bude OK ale díky za starost, potěšilo mě to Všem jinak gratuluji
No kdybys byl 100% B2 tak dáš možná i CAE. takže asi myslíš B1 že . Btw je tu někdo z Ostravy nebo Frýdku-Místku kdo se taky chystá na FCE v prosinci ?
Tak se taky ohlásím, i když jsem do diskusí pod články začal přispívat až po zkoušce FCE – mám 83% – A (pochlubit se musím. ) Nejhorší byl Writing, asi mi hodně strhli za přetáhnuté slova.
Gratulace pro : michal13333, gatuso, Lamice27 a Ertefol. Můžu dotaz? Jak to ted funguje s výsledky, jak vypadá ten nový statement of results? Je to nyní u všech zkouškách?
děkuju děkuju nevím co je myšleno tím u všech zkouškách, ale vypadá to tak že mám PASS result A,B nebo C a pak ty jednotlivý stupně jako Exceptional good borderline weak a tam se přiřazujou jednotlivý části zkoušky…doufám že je to trochu srozumitelný
Ukázku nového statementu of results máš možnost vidět zde – http://www.cambridgeesol.org/…_results.pdf.
Všem úspěšným gratuluji.
jo já myslím,že ted je to uděláno bezva ty výsledky,vidíš tam pěkně jakou část si udělal dobře a jakou jsi po**al takže víš co pilovat dál
Je to přehlednější než ta straší verze a líbí se mi, že tam máte konkrétně 70/100 apod. Tohle inovovali dobře, děkuju za odkaz
zajímalo by mě,jestli někdo před FCE nebo CAE zkoušel mocktest..já osobně byl minulý rok v dubnu a myslím,že je to skvělý,že si to člověk vyzkouší ještě dřív,než na zkoušku jde…stojí to něco kolem 500kč a hlavně vám pak mailem pošlou opravené testy takže je možný si to znovu projít
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.