Re:
ta první otázka je náhodou pěkně zapeklitá, našla jsem řadu článků k tématu a v každém je malinko jiná informace, to bych teda chtěla vědět, která z nich je ta správná
Re: Re:
Tak to jsem ráda, že jsem to nemusela řešit.
Komentáře k článku: A. C. Clarke - soutěž o knihy
Re:
ta první otázka je náhodou pěkně zapeklitá, našla jsem řadu článků k tématu a v každém je malinko jiná informace, to bych teda chtěla vědět, která z nich je ta správná
Zdravím všechny. Počítají se i se spoluautorem?
Zdravím všechny. Počítají se i se spoluautorem?
Re:
ANo, ale na spoluautory pak bude jiná otázka.
Re: Re: Re:
Taky jsem prošvihla první otázku…
Re: určitě
Až vyhraju, vyměním za DVD – How I met your mother totiž miluju a znám až díky minulé soutěži.
Bude další otázka?
Dneska marně vyhlížím další otázku…
Bude další otázka?
Dneska marně vyhlížím další otázku…
Re: Bude další otázka?
Ehm, zaspal jsem.
Re: Bude další otázka?
Ehm, zaspal jsem.
Re: Re: Bude další otázka?
To se stane hlavně že jste to tak rychle napravil a mám zase co hledat díky.
Jj, konečně je tu. Už jsem si říkala, co se děje. Teď ještě přijít na správnou odpověď.
Prosím Vás pane Víte, mám problém u páté otázky. Já jsem sice našel ty epizody, ale nikde nemůžu k nim najít obsah, mám je to vůbec na internetu?
Prosím Vás pane Víte, mám problém u páté otázky. Já jsem sice našel ty epizody, ale nikde nemůžu k nim najít obsah, mám je to vůbec na internetu?
Re:
jistě.
Mám hloupý dotaz. Jakéže jsou ceny? Myslím tím, kolik je výherců a kolik knih, nějak to tu nemůžu najít a už si nevzpomínám
Mám hloupý dotaz. Jakéže jsou ceny? Myslím tím, kolik je výherců a kolik knih, nějak to tu nemůžu najít a už si nevzpomínám
Re:
Asi jsem to omylem smazal…
3 výherci, každý si bude moci vybrat buď originál a nebo něco převyprávěného od A. C. Clarka z nabídky Englishbooks.cz
Tak doposud nevím odpověď na dvě otázky. Snad ty odpovědi na internetu najdu.
Soutěž se mi moc líbí.
Re:
Asi jsem to omylem smazal…
3 výherci, každý si bude moci vybrat buď originál a nebo něco převyprávěného od A. C. Clarka z nabídky Englishbooks.cz
Jaký je termín a způsob odeslání odpovědí? Děkuji
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.