Help for English

Velká 'aprílová' seriálová soutěž 2011

Komentáře k článku: Velká 'aprílová' seriálová soutěž 2011

Odkaz na příspěvek Příspěvek od LadyBug vložený před 14 lety

Taky moc gratuluju!!! Jen s dnešní otázkou jsem se vyhledávala tak nějak zbytečně… ale příští týden mám taky narozeniny, tak si držím palce… :-D jen doufám, že se zítra neupíšu a nebudu dál toužit po Gilmorkách… :-)

Re:

Z toho plyne – zítra si počkejte na večer, než odešlete odpověď. A potom hlavně v úterý, protože to přijdou seriály vylosované v sobotu, v neděli a v pondělí. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od sarty vložený před 14 lety

GILMORE GIRLS

Právě jsem se vrátila z pošty a stále tomu nevěřím, nikdy jsem nic nevyhrála až teď. Díky moc!!!!!!!!!!!!! Příští týden budu mít narozeniny, tak mám už teď úúúžasný dárek :-D

Re: GILMORE GIRLS

Velká gratulačka!

Re:

Oh..gratulation

Tak to mooooc gratuluji :-)

Jéé, moc gratuluju!!! Na Gilmorky jsem si sice tajně myslela, ale ještě není soutěže konec, takže zkusím hrát o něco jinýho.

Tak to gratuluju, užijte si to :c)

Gratuluji výherkyni, ale GILMORE GIRLS jsem chtěla taky, ještě že pošta funguje tak rychle a výherci to hned vyzvednou a oznámí nám ostatním. Díky (doufám, že si další šťastlivci vezmou příklad). :shock:

Aha…a já o ně dnes hrála :-(..asi už nemůžu poslat odpověď znovu, ale s jiným výběrem, co?…nebo můžu?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od TeTe vložený před 14 lety

Aha…a já o ně dnes hrála :-(..asi už nemůžu poslat odpověď znovu, ale s jiným výběrem, co?…nebo můžu?

Re: Re: GILMORE GIRLS

dnes už bohužel ne.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Jiří Čapek vložený před 14 lety

Re:

Oh..gratulation

Re: Re:

To neznamenalo, že jim už ty seriály přišly, ale to, že si je přejí. Ještě jim negratulujte. :-)

Díky moc za gratulace :oops: sice by se mi ještě moooooc líbil Dexter, ale dál už soutěžit nebudu, štěstíčko jsem si už (asi na dlouho) vybrala :-) držím pěsti (=štěstí) ostatním :-)

Také gratuluji šťastné výherkyni :-) Gilmorky byly z nabízené nabídky i můj favorit, ale jak tak koukám, nebylo nás rozhodně málo :-D

Re:

Ano, já:) U soutěže o Simpsons jsem všechny odpovědi napsal do PM pro Marka v 23:55 a ráno jsem zjistil, že jsem neklikl na ODESLAT. :))

Gratulace

Sarty, gratuluji k výhře, užij si to a díky za zprávu pro nás ;-)

stačí vždy jen jedna dvojice?

Chápu to správně, že stačí k seriálům uvést vždy jen jednu zamilovanou dvojici? Nemusím tedy strávit půl dne vyhledáváním vztahů všech zobrazených hrdinů těchto seriálů?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.