Help for English

Velká 'aprílová' seriálová soutěž 2011

Komentáře k článku: Velká 'aprílová' seriálová soutěž 2011

Odkaz na příspěvek Příspěvek od renatka1 vložený před 14 lety

stačí vždy jen jedna dvojice?

Chápu to správně, že stačí k seriálům uvést vždy jen jednu zamilovanou dvojici? Nemusím tedy strávit půl dne vyhledáváním vztahů všech zobrazených hrdinů těchto seriálů?

Re: stačí vždy jen jedna dvojice?

Ano, jednu.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 14 lety

Re: stačí vždy jen jedna dvojice?

Ano, jednu.

Re: Re: stačí vždy jen jedna dvojice?

Tak to je dobré :D já už je mám všechny :D

Netrpělivě čekám, jaký seriál dnes vypadává ze hry. Mě pošta nic nepřivezla, no ani jsem to nečekala :-)

Já taky čekám :-D , ale už mám jen 10 minut, pak se na pc nedostanu :-D …asi to budu muset střelit od oka…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 14 lety

Re: Re:

To neznamenalo, že jim už ty seriály přišly, ale to, že si je přejí. Ještě jim negratulujte. :-)

Re: Re: Re:

I see :-D

Tak jsem dneska po příchodu z práce našla na stole balíček s One Tree Hill :-D Strašně moc děkuju, je to tady moje první výhra a zrovna seriál nad kterým už asi 2 měsíce zvažuju nákup na Amazonu. A ještě musím říct, že asi "narozeninovým se daří. Sarty zmiňovala narozeniny příští týden a já je prozměnu slavila ten minulý, takže supr dáreček :-)

Re: Re: Re: Re: Pravidla soutěže

Marku, máte naprostou pravdu, když jsem dneska uviděla obálku, tak jsem vůbec nevěřila a pak ta radost byla obrovská. Je to opravdu osvěžující systém a myslím, že i všichni ostatní výherci to potvrdí:-)

Gratuluji k výhře a dodatečně i k narozenímám.

Stále čekám na komentář od výherce, odpověď mám připravenou a pošlu ji asi až na padla. Po důkladném googlováním „kdo s kým“ vím o třech seriálech, které určitě do předmětu nenapíšu.(doufám, že brzy vypadnou ať mám motivaci soutěžit až do konce).

výborně, komentář už vidím :-D :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od SUPREZ vložený před 14 lety

Tak jsem dneska po příchodu z práce našla na stole balíček s One Tree Hill :-D Strašně moc děkuju, je to tady moje první výhra a zrovna seriál nad kterým už asi 2 měsíce zvažuju nákup na Amazonu. A ještě musím říct, že asi "narozeninovým se daří. Sarty zmiňovala narozeniny příští týden a já je prozměnu slavila ten minulý, takže supr dáreček :-)

Re:

gratuluji ☺

Re:

Congrats:-)

Re:

Gratuluji

Tak tohle uz mi dalo docela zabrat:-D…ale nasel jsem to a brousim si zuby na Dexe :-D

PS: plati i vztahy, ktere byly treba jen uplne na zacatku?…a ani nebyly treba vazny?

Také gratuluji! Jsem ráda, že Dex je pořád ve hře :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.