stačí vždy jen jedna dvojice?
Chápu to správně, že stačí k seriálům uvést vždy jen jednu zamilovanou dvojici? Nemusím tedy strávit půl dne vyhledáváním vztahů všech zobrazených hrdinů těchto seriálů?
Re: stačí vždy jen jedna dvojice?
Ano, jednu.
Komentáře k článku: Velká 'aprílová' seriálová soutěž 2011
stačí vždy jen jedna dvojice?
Chápu to správně, že stačí k seriálům uvést vždy jen jednu zamilovanou dvojici? Nemusím tedy strávit půl dne vyhledáváním vztahů všech zobrazených hrdinů těchto seriálů?
Ano, jednu.
Ano, jednu.
Re: Re: stačí vždy jen jedna dvojice?
Tak to je dobré já už je mám všechny
Netrpělivě čekám, jaký seriál dnes vypadává ze hry. Mě pošta nic nepřivezla, no ani jsem to nečekala
Já taky čekám , ale už mám jen 10 minut, pak se na pc nedostanu …asi to budu muset střelit od oka…
Re: Re:
To neznamenalo, že jim už ty seriály přišly, ale to, že si je přejí. Ještě jim negratulujte.
Re: Re: Re:
I see
Tak jsem dneska po příchodu z práce našla na stole balíček s One Tree Hill Strašně moc děkuju, je to tady moje první výhra a zrovna seriál nad kterým už asi 2 měsíce zvažuju nákup na Amazonu. A ještě musím říct, že asi "narozeninovým se daří. Sarty zmiňovala narozeniny příští týden a já je prozměnu slavila ten minulý, takže supr dáreček
Re: Re: Re: Re: Pravidla soutěže
Marku, máte naprostou pravdu, když jsem dneska uviděla obálku, tak jsem vůbec nevěřila a pak ta radost byla obrovská. Je to opravdu osvěžující systém a myslím, že i všichni ostatní výherci to potvrdí:-)
Gratuluji k výhře a dodatečně i k narozenímám.
Stále čekám na komentář od výherce, odpověď mám připravenou a pošlu ji asi až na padla. Po důkladném googlováním „kdo s kým“ vím o třech seriálech, které určitě do předmětu nenapíšu.(doufám, že brzy vypadnou ať mám motivaci soutěžit až do konce).
výborně, komentář už vidím
Tak jsem dneska po příchodu z práce našla na stole balíček s One Tree Hill Strašně moc děkuju, je to tady moje první výhra a zrovna seriál nad kterým už asi 2 měsíce zvažuju nákup na Amazonu. A ještě musím říct, že asi "narozeninovým se daří. Sarty zmiňovala narozeniny příští týden a já je prozměnu slavila ten minulý, takže supr dáreček
Re:
gratuluji ☺
Re:
Congrats:-)
Re:
Gratuluji
Tak tohle uz mi dalo docela zabrat:-D…ale nasel jsem to a brousim si zuby na Dexe …
PS: plati i vztahy, ktere byly treba jen uplne na zacatku?…a ani nebyly treba vazny?
Také gratuluji! Jsem ráda, že Dex je pořád ve hře
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.