Help for English

Fce Prosinec

Já jsem měl taky 77 :-) . Taky jsem si říkal tři body do A, ale na druhou stranu taky tři body do C, takže jsem byl spokojenej :-) Oni to mají asi dobře spočítané, že tomu B dávají tak malý rozptyl. Většina lidí, které znám, se totiž vešla právě do těch pěti bodů :-)

tjjj! já mám jen 76! no mohlo to být o pár bodíčků lepší, ale tak co už…
přesně tak honyku, lidi, co já znám, se taky většinou zařadili mezi BBBéčkaře a přitom to je docela ‚těžké‘ se vlézt do těch pěti procent :-)

gratuluju littlwolf,red­dwarf.dva 8-)

děkujii lamice, i já tobě! četla jsem tvoje dojmy a další komentáře k cae…to musí být makačka tj, navíc já mám podobný pocit – že ty zkušební testy reading, dokonce i oficiální, jsou lehčí a pak najednou… :-)

Tééž děkuji Lamice27 , mě tedy přišlo, že ty testy nebyly o mnoho těžší než ty zkušební … výsledek jsem se zjistila až kolem 20h ,takže jsem celý den přemýšlela ,jak jsem dopadla .. prostě psyyyyyycho :-D :-D :-D :-D

Tééž děkuji Lamice27 , mě tedy přišlo, že ty testy nebyly o mnoho těžší než ty zkušební … výsledek jsem se zjistila až kolem 20h ,takže jsem celý den přemýšlela ,jak jsem dopadla .. prostě psyyyyyycho :-D :-D :-D :-D

O psychu ani nemluv, ja jsem byla ve skole a vedela jsem, ze to na netu uz je..domu jsem sla co nejpomaleji a jeste jsem si udelala obed, uklidila jsem a odmitala jsem se na to podivat :-D Vsichni kolem me chodili a rikali bez uuuzzzzz a ja jsem rikala, ze jeste nechci byt zklamanaaaa. Pak uz mi nezbylo nic jineho, nez se na to podivat:) A dobry :) Ale nervoza drsna :-D

No já to radši nikomu neříkala ,to bylo pořád ..: no a kdy bude ten certifikát? .. : áále,tak až v březnu … takže tak :-D

gabčule: přesně přesně, u mě to samé – zveřejnili to 29., a my jsme ten den odjížděli na hory ráno, tak jsem ještě zapla pc, ale dělala jsem všechno jiné, než že jsem tam koukla…bylo mi tak špatněěě, přesně jsem si říkala jak ty – ještě nechci být zklamaná ano…fakt psycho :-D a navíc jako sestra to dělala taky a výsledky měla 26. a nijak moc se o to nezajímala, tak jsem jí tam koukla a tedka A tam žj! tak se mi hnedka udělalo ještě hůř než před tím, že to bude trapas… :-D
ale myslela jsem si že můj první pocit až to uvidím bude jiný – proletělo mi jen hlavou: uuffff, nemám céčko! a neradovala jsem se…ale pak už joo

Ja mela radost ohromnou, hlasim se na vejsku a u jedne z nich mi odpadavaji prijmaci zkousky, tak jsem rada, ze tak nejaky vim, co bude v budoucnu,az se vratim z Anglie.Ale hlasim se i jinam,kam chci vic,tam zkousky mam,ale snad to bude dobry. Ale bylo to mily, takova odmena za to snazeni se,za ty dva roky tady a tak. Tesim se certifikatek :-D

Tak už je to doma :-D

přesně tak-odměna za snaženííí
reddwarf.dva: to se mááš, já už ho chci takyyy, těšííím se na něj!! ale až na začátku dubna :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.