Help for English

kontrola členů.

Člen před pod.jmény abstraktními není,takže jsou věty například:

Air conditioning does great noise. I have good feeling. (Zde má být použito normálně have,nebo se to bere jako nálada a má tu být to be? I am in good feeling. Jsem v dobré náladě? Mám dobrou náladu? Bo jsou možné obě?

Dobře? Díky moc.

Air conditioning does makes great noise.

I have a good feeling about it “Mám z toho dobrý pocit.” Nebo: I have a feeling that she might be in love with me. Pokud chceš říct, že máš dobrou náladu, že se cítíš dobře: I feel fine. Podívej se do výkladového slovníku, feeling může být počitatelné i nepočitatelné.

I am in a good feeling mood. “Mám dobrou náladu, jsem dobře naladěný.” Ale existují na to i idiomy (I am on top of the world) nebo příslovce (I'm excited). atd.

jj :-)

btw:Zítra jdu do knihovny,tak jsem zvědav,jestli tam najdu něco v angličtině,co mi padne :D Díky.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Cheerry vložený před 12 lety

jj :-)

btw:Zítra jdu do knihovny,tak jsem zvědav,jestli tam najdu něco v angličtině,co mi padne :D Díky.

Určitě se něco najde. :-)

Koukal jsem se,a nějaké příběhy tam jsou pěkné,ale ty překlady,na jedné stránce cizí překlad,na druhé český.

To je to,co jsem přesně hledal :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucka Skrčená vložený před 12 lety

Určitě se něco najde. :-)

Nemel by byt pred “noise” clen? Ja bych ho tam bez vahani dal.

noise je nepočitatelné,ne?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Cheerry vložený před 12 lety

noise je nepočitatelné,ne?

No prave, ze ne vzdycky. Navic tohle mi prijde jako ustalene spojeni “make a noise” u takovych se moc na pocitalelnost nehraje.

Je to možné :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Karel vložený před 12 lety

Nemel by byt pred “noise” clen? Ja bych ho tam bez vahani dal.

Já myslím, že může být oboje, ale máš pravdu, že se členem to bude lepší.

Tak nakonec gramatiku,ale co jsem tak od oka v knihovne rychle projel,vypada to solidne :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.