Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak by se dalo říct pěvecký nebo hudební vzor, myslím jako osobu, třeba nějaký hudební idol, nebo učitel hudby… Překladač mi překládá singing pattern, ale nejsem si jistá, zda je to správně… Moc děkuji…
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak by se dalo říct pěvecký nebo hudební vzor, myslím jako osobu, třeba nějaký hudební idol, nebo učitel hudby… Překladač mi překládá singing pattern, ale nejsem si jistá, zda je to správně… Moc děkuji…
To, co Vám nabízí překladač, se v tomto smyslu nedá použít. “Singing pattern” by byl maximálně nějaký vzor, podle kterého se zpívá. Ale rozhodně ne osoba.
Z toho, co mi nabízí Lingea slovník, bych použil pravděpodobně slovo EXAMPLE.
He's a music example who's worth to follow – Je to hudební vzor hodný následování.
Pozn.: Teď jen přemýšlím nad tím, jestli by to “who's” šlo vypustit, potom bychom měli zkrácenou vztažnou větu… To si nejsem jist, ale to pro Váš dotaz není rozhodující.
Aha, budu mít setkání se zpěvačkou Beth Hart, takže když jí řeknu you are my music example, bude to správně?
Aha, budu mít setkání se zpěvačkou Beth Hart, takže když jí řeknu you are my music example, bude to správně?
Ano. Určitě to pochopí.
Tak moc děkuju
Já bych dal raději přednost singing (music) role model.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.