něco (plány) jsou v ohrožení, protože. Je věta Our trip to Wales is in jeopardy because we aren't able to find English teaching for children in Chester dobře? Nebo je ještě nějaký lepší výraz pro být něco v ohrožení Díky moc
něco (plány) jsou v ohrožení, protože. Je věta Our trip to Wales is in jeopardy because we aren't able to find English teaching for children in Chester dobře? Nebo je ještě nějaký lepší výraz pro být něco v ohrožení Díky moc
be in jeopardy našla jsem to ve Oxford Dictionary-(trochu “divné” slovo ) váhám ho vůbec použít. Prosím, má někdo jiný “nápad”. Díky moc
Ne, používá se vcelku běžně, i když souhlasím, že zní divně, asi proto, že význam je úplně jiný, než jaký na první pohled asociuje (mně nějaké zvíře). Napadá mě “vypadat bledě”, ale to není úplně ono.
Lingea říká:
in jeopardy – v nebezpečí, ohrožený
put/place sth/sb in jeopardy – vystavit nebezpečí, ohrozit
co/koho
to Lucka: mně to “zvíře” taky napadlo, proto se radši ptám. Ale i ostatní slovníky to uvádí i ve významu jak píše Cortes. Díky moc:-)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.