Help for English

Well short

Ahoj, potřebuji radu – co byste doplnili do této věty?

Next to the airport, in contrast, is the amazing Maglev train, which travels above the track and is capable of reaching speeds of over 430 kilometres per hour. __________ the line stops in Pudong, well short of the centre of town, the Maglev is definitely the most exciting way to reach the city.

Doplňte:

1. At least
  2. In fact
  3. Owing to
  4. Eventhough

správnou odpověď mám, ale zajímá mě váš názor. Děkuju

Mě tam sedí D.

Rozhodně eventhough, s ostatními to nedává smysl.

Akorat mi tam potom vyznamove nesedi to well short … Resp. jak chapete well short?

Chápu to tak, že ta linka nejezdí do centra, končí v Pudongu, což je subprovinční nový obvod Šanghaje (zdroj Wikipedie).

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Josef vložený před 9 lety

Chápu to tak, že ta linka nejezdí do centra, končí v Pudongu, což je subprovinční nový obvod Šanghaje (zdroj Wikipedie).

no a já právě myslela, že to well short říká, že to jezdí blízko centra … proto mi tam nesedí eventhough (ačkoliv je jasné, že gramaticky tam nic jiného nejde). kdyby tam to well short nebylo, tak bych to samozřejmě chápala jako vy.

Nemělo by být EVEN THOUGH zvlášť?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Daniel Müller vložený před 9 lety

Nemělo by být EVEN THOUGH zvlášť?

jj, jasně :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.