Help for English

Wedding Vocabulary

Dobré odpoledne, pořeboval bych poradit jaká slova či fráze mám doplnit do následujících vět. Psali jsme to jako test ale vše jsem měl chybě. Prosím tedy o rady. Doplňované informace mají souviset s tématem wedding. Děkuji.

1. She was the one who caught the flowers during the ____.
  2. His ____ was extremly memorable because he dropped the ring into the ocean before he got a change to ask me to marry him.
  3. The ____ and the ____ looked very nervous during the ceremony. But once the kissed in the end, the looked very happy.
  4. Some people choose to say traditional ____, while others prefer to write their own because it is more personal.
  5. In one of the videos, the ____ played a prank and pretended that they couldn't find the important piece of jewelry during the ____.
  6. Becky was perturbed when Lacey chose Madeline to be her ____ leaving Lacey as just a normal bridesmaid.

The ____ and the ____ looked very nervous during the ceremony. But once the kissed in the end, the looked very happy. – už tahle věta je jaksi podivná..

Odkud to zadání máte?

Zadání vytvářela naše profesorka (američanka) kterou máme na konverzaci. Omlovám se za překlep má tam být místo the they.

Přestože kontextu rozumím, nevím co doplnit – respektive bych doplnil to samé co jsem napsal do testu a bylo to chybně:

1. ceremony
  2. request
  3. wife, husband
  4. speech
  5. /
  6. spouse

Nemohl by mi prosím někdo s bohatší slovní zásobou navrhnout co by se tam mohlo hodit více? děkuji

1. reception
2. proposal
3. bride, groom
4. vow ?
5. -, ceremony (napadá mě priest, ale to je většinou muž ne?, protože potom se na osobu odkazuje they, ještě mne napadá engaged couple..ale nevím)
6. –

6. maid of honour ?

5. “played a prank” to by třeba mohly být družičky, ne? bridesmaids? I když spíš se teda o prsten stará “best man” pokud se nepletu. Zvláštní věta. :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Josef vložený před 9 lety

6. maid of honour ?

Asi je to tak..chief bridesmaid nebo taky maid of honor nebo taky matron of honor je-li vdaná. Ale v u.s.je nejvhodnější jak píšeš maid of honor.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Cortes vložený před 9 lety

5. “played a prank” to by třeba mohly být družičky, ne? bridesmaids? I když spíš se teda o prsten stará “best man” pokud se nepletu. Zvláštní věta. :)

Já jsem našel, že o ring se stará právě jen jedna družička..tedy ta chief bridesmade. Ale tam je množné they…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Josef vložený před 9 lety

6. maid of honour ?

Correct. hanks for the other comment by the way Josef, Very kind of you.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od swimmer vložený před 9 lety

1. reception
2. proposal
3. bride, groom
4. vow ?
5. -, ceremony (napadá mě priest, ale to je většinou muž ne?, protože potom se na osobu odkazuje they, ještě mne napadá engaged couple..ale nevím)
6. –

Vows (plural) 5. is probably couple and ceremony

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.