Help for English

HAVE sb DO sth

Sorry Scorpioa, ale druhou větu máš špatně. Tam je ten infinitiv sakramensky důležitý.no offence

I’m surprised that she got her husband to do the washing up. – Jsem překvapený, že zařídila (postarala se o to), aby její manžel umyl nádobí.

Grebi nechápeš nás špatně. Jen říkáme, že to had je tam dobře. A hodně dobře použité had!!!!!!! Teda napadá mě, o co jim v tom testu jde..Chtěli tam made, ale kluci si neuvědomili, že had je tam hodně dobře, ikdyž se používá malinko méně. Je jasné, že první musíš umět používat make a had je v tomto ohledu pokrořilejší použití, rozhodně ne pokročilé.G.

web.fhs.utb.cz/cs/doc­s/EBA_Entrance_E­xam_B10-11Kluc_(2).doc

dyztak se na to mrkni…jsou to normalni prijmacky na fakultu humanitnich studii

to george5: ano, souhlasím, TO mi tam nějak vypadlo. Chtěl jsem hlavně poukázat na to, že v tom prvním případě je to opravdu z pozice autority a v tom druhém jen z pozice toho, že je v mých možnostech to zařídit.

Grebi mrkl jsem a stojím si za svým. Prostě klukům to nevyšlo:-).

nj…a pak se přihlaš na takovou školu :D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.