Ahoj mám větu: Who…my umbrella?
A.Did find
B-Found
C-Founded-
C je blbost to je jasné, ale mám to brát jako otázku na podmět, tedy bez
pomocného „DO“ a bude spravně B? Díky
Ahoj mám větu: Who…my umbrella?
A.Did find
B-Found
C-Founded-
C je blbost to je jasné, ale mám to brát jako otázku na podmět, tedy bez
pomocného „DO“ a bude spravně B? Díky
Tak tak.
Děkuji
Ještě jedna věc pokud mohu. He…tomorrow,but I am not sure that he
will
A-May come
B-might coming
C-May to come
Zde bych volil A, protože po modálních slovesech se „TO“ nedavá- Omluvám se, že obtěžuji :o
Jaké obtěžování, nemůžeš se přece omlouvat za to, že chceš umět anglicky A tvůj výběr je správný na základě správného uvažování (či použití toho, co ses naučil).
Děkuji, jsem rád, že jsou na světě ještě slušní lidé, ale stejně se to do určité míry za obtěžování požadovat dá. Beru ti tím čas = obtěžování Ne vážně, děkuji. Pokud by nevadilo a já zase něco měl co nevím (nepochybuji, že tomu tak bude) tak bych napsal.
Neboj, ti, kteří odpovídají, se necítí obtěžováni, naopak jsou rádi, že můžou pomoct .
Hele mohla by jsi mi tady soukromě nastínit jak se rozhodnu pro minulý prosty a předminuly? Všechno jsem přečetl, ale porad jsem jak blbej. Treba tady : I _________ a wallet on my way to work but there was no money in it. Jsem mysle, že ji ztratil, tak byl nastvanej, ted, že děje jdou po sobě a proto minulý. 1-ztratil 2 byl nastvany.. Dikyy
Ne chybaaa. Jako tyhle časy nechápu, ale ztratil tam neni to patri k necemu jinymu. Našel, ale stejne tomu nerozumim
Ale tam nejsou žádné dva děje po sobě. „Našel jsem peněženku“ je jeden děj. To, že v ní nejsou peníze, není žádný další děj, jen informace, že byla prázdná.
Pozorně si ještě projdi články o předpřítomném a minulém čase. Až pochopíš předpřítomný, začni se teprve zabývat předminulým, nebo v tom budeš mít hokej. Zdá se mi, že zbytečně spěcháš. Honí tě nějaké zkoušky nebo jen vlastní zvědavost a chuť se učit?
hraji, sleduji a miluji hokej, tak mě to k tomu asi táhne rozkaz, jdu studovat
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.