Help for English

Dotaz na podmět

Ahoj mám větu: Who…my umbrella?
A.Did find
B-Found
C-Founded-
C je blbost to je jasné, ale mám to brát jako otázku na podmět, tedy bez pomocného „DO“ a bude spravně B? Díky :)

Tak tak.

Děkuji :-)

Ještě jedna věc pokud mohu. He…tomorrow,but I am not sure that he will
A-May come
B-might coming
C-May to come

Zde bych volil A, protože po modálních slovesech se „TO“ nedavá- Omluvám se, že obtěžuji :o

Jaké obtěžování, nemůžeš se přece omlouvat za to, že chceš umět anglicky ;-) A tvůj výběr je správný na základě správného uvažování (či použití toho, co ses naučil). :-D

Děkuji, jsem rád, že jsou na světě ještě slušní lidé, ale stejně se to do určité míry za obtěžování požadovat dá. Beru ti tím čas = obtěžování :D :D Ne vážně, děkuji. Pokud by nevadilo a já zase něco měl co nevím (nepochybuji, že tomu tak bude) tak bych napsal. :shock:

Neboj, ti, kteří odpovídají, se necítí obtěžováni, naopak jsou rádi, že můžou pomoct :-).

Hele mohla by jsi mi tady soukromě nastínit jak se rozhodnu pro minulý prosty a předminuly? Všechno jsem přečetl, ale porad jsem jak blbej. Treba tady : I _________ a wallet on my way to work but there was no money in it. Jsem mysle, že ji ztratil, tak byl nastvanej, ted, že děje jdou po sobě a proto minulý. 1-ztratil 2 byl nastvany.. Dikyy :)

Ne chybaaa. Jako tyhle časy nechápu, ale ztratil tam neni to patri k necemu jinymu. Našel, ale stejne tomu nerozumim :(

Ale tam nejsou žádné dva děje po sobě. „Našel jsem peněženku“ je jeden děj. To, že v ní nejsou peníze, není žádný další děj, jen informace, že byla prázdná.

Pozorně si ještě projdi články o předpřítomném a minulém čase. Až pochopíš předpřítomný, začni se teprve zabývat předminulým, nebo v tom budeš mít hokej. Zdá se mi, že zbytečně spěcháš. Honí tě nějaké zkoušky nebo jen vlastní zvědavost a chuť se učit? :-)

hraji, sleduji a miluji hokej, tak mě to k tomu asi táhne :D rozkaz, jdu studovat :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.