Help for English

Státní maturita

Ahoj,
už za rok mě čeká tato zkouška (vyšší) a potřebuji zjistit, jak bych měla zlepšit mé dovednosti, které se vyskytují v didaktickém testu. Znáte někdo nějakou dobrou učebnici/knihu/in­ternetové testy, kde si mohu vyzkoušet něco podobného jako v tom testu?
Největším problémem pro mě byl tzv: Multiple Choice Cloze Test (doplnění slov do textu s mezerami).

Už jsem si zkoušela test z vyšší obtížnosti a skončila jsem na 79% (což rozhodně nechci :-D). Příští rok chci jít studovat anglickou filologii do Olomouce, takže chci mít co nejlepší přijímací výsledky (tam dávají dost podobně testy)

Děkuji za veškeré rady :)

taky za rok maturuju a taky chci do olomouce na fildu :) …já si hodlám koupit materialy k FCE a delat si hlavne poslechy a readingy… Ten multiple choice je hodne o kolokacich a gramatice…gramatiku je dobre se ucit treba z murphyho a tady z webu a slovicko se uc i s kontextem…za rok se da udelat hodne prace

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.