Help for English

UCEBNICE ===FCE=== !!

dobry den

chcem sa opytat na Vas nazor. aka je podla vas najlepsia ucebnica na pripravu na FCE s ucitelom?

Complete First Certificate

PREMIUM B2

FCE GOLD

OBJECTIVE First Certificate

vyberam z tychto, ktore som ponukol vyssie…mate niekto s nimi nejaku blizsiu skusenost? ktoru by ste mi odporucali ako najlepsiu pripravu na FCE? alebo viete o nejakej lepsej a kvalitnejsej?

dakujem vam zo srdca za kazdy jeden nazor…velmi mi pomozete, este, ze existuje tato skvela stranka!

prosim ludia, ak mate nejake skusenosti, poradte mi :((

Ja mam zkusenost s FCE gold, ale s ucitelem, pro selfstudy se moc nehodi. na self-study jsem pouzivala Cambridge Grammar for First Certificate with answers,mam za A. :-) Samozrejme dostatecne mnozstvi mcvicneho aterialu najes na h4e,i kdyz vrele doporucuji aspon nejakou konzultaci,abys vedel, jak ktera cast probiha. Good luck and may the odds be ever in your favor ;-)

dakujem velmi pekne ....... :oops: co vy ostatni? hm?

Já mám zkušenost s Objective First Certificate, ale už je to delší doba. Když tak do ní koukám, přijde mi dobrá a určitě na ni nemám negativní vzpomínky. Jenže já se nepřipravovala na FCE, takže neposoudím, jak moc by mi pomohla ;-).

Když se připravuješ s učitelem-on ti neporadí, nějakou nedoporučí? Zašla bych do knihkupectví a všechny knihy si prohlédla a podle toho se rozhodla.

ďakujeeem :))

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.