Help for English

Nekolik obratu do zivotopisu- kontrola?

TImto bych mel na Vas prosbu. Potreboval bych nekolik spravne formulovanych obratu do sveho zivotopisu. Je toho vice prosim tedy o kontrolu, prip. doporuceni, jak formulovat. dekuji.

Takze:

1. Kdyz chci vystihnout, ze skola, jez mam absolvovanou je ZAMERENA na prirodni vedy, mohu to napsat takto:

focused to natural sciences? (jde mi o to slovo focused)

2. Kolonka jazyky v zivotopisu- aneb jake jazyky ovladam- mohu nazvat „LANGUAGES“ ? nebo Communicate abilities?

3. Mam nadpis- Jmeno/ Curriculum viate a pod tim podnadpis: Complete inforation about me a ne A Complete inforation about me?

4. Kolonka kde chci uvest nejake dalsi zkusenosti a dovednosti- jako napr. 2lety pobyt v zahranici, jak nazvat? Working experiences nebo Other experiences?

dekuji.

Jo a jeste za 5. kontrola teto vety:

Deep knowledge how to powerfuly use modern technics to reach effective adverts, graphic design, web design, motion design etc.
Digital editting

dekuji moc!

zde na stránkách je dobrý návod jak na to: http://www.helpforenglish.cz/…votopis.html

mrknu na to, diky. ale presto bych chtel jen poprosit o kontrolu mich obratu. dekuji

tak to bohužel nepomohu ;-) životopis v Aj jsem ještě nepsal,přeju mnoho úspěchů

Mohl by mi tedy prosim nekdo zkontrolovat ty body? Jen pro kontrolu, dekuji

Pokud jste četl můj článek, na který odkazuje Rockmaker, tak věřím, že si to úspěšně opravíte sám.

Nebo se o to minimálně pokusíte a pošlete sem „aktuální“ verzi.
V původní máte dost zbytečných chyb a překlepů…

Ke všem 4 bodům z vašeho původního dotazu v článku najdete odpověď.

Cetl jsem ho cely a pomoci nej jsem i neco pripojil, neco opravil. Nicmene me otazky stale pretrvavaji, resp. stale jsou soucasti meho cv a rad bych je mel formulovane anglicky spravne, konkretne mi jde jeste o toto:

. Kdyz chci vystihnout, ze skola, jez mam absolvovanou je ZAMERENA na prirodni vedy, mohu to napsat takto:

focused to natural sciences? (jde mi o to slovo focused)

Mam nadpis- Jmeno/ Curriculum viate a pod tim podnadpis: Complete inforation about me a ne A Complete inforation about me?

kontrola vety:

Deep knowledge how to powerfuly use modern technics to reach effective adverts, graphic design, web design, motion design etc.
Digital editting

diky moc. Verim ze se toho nekdo ujme. :oops: :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.