no mně taky........musím na to více kouknout
Komentáře k článku: Articles: People's Names
no mně taky........musím na to více kouknout
Tak to jsem ráda, že tady není hodnocení úspěšnosti…
mam to jen za 60%
Pekny test, spoustu z toho jsem nevedel, dik
tak tohle je oříšek!
Za článek o členech před jmény bych byla vděčná, docela v tom plavu.
Re:
Už je.
Dobrý den, velmi užitečný test. Děkuji. Jen otázka ke třetí větě:
Může být: „I will never be Michael Stipe“. Alespoň v Advanced Grammar
in Use jsou pro tenhle případ obě možnosti.
Jane plays tennis well, but she will never be (a) Steffi Graf.
Dobrý den, velmi užitečný test. Děkuji. Jen otázka ke třetí větě: Může být: „I will never be Michael Stipe“. Alespoň v Advanced Grammar in Use jsou pro tenhle případ obě možnosti.
Jane plays tennis well, but she will never be (a) Steffi Graf.
Re:
Když to píšou v Advanced Vocabulary in USE, pak asi ano. Prověřím, případně upravím.
Re: Re: Re: Re:
Ano, přesně tak.
Picasso
Nechala jsem se nachytat na Picassa. Prostě jsem to brala jako že v galeriích jich obvykle moc nebývá, tak jsem si to přeložila jako „To je ten Picasso“ (konečně jsme k němu došli, hledali jsme ho). Šlo by to takto pochopit?
článek?
je k tomu někde článek? jako byl k místům – moře, pohoří apod. asi jsem slepá, al nemohu ho nikde najít..
Re: článek?
Ne, článek tu zatím není. Ale asi by být mohl. Přidám si na seznam.
dobrý den, moc bych se přimlouvala o nějaký další článek o členech, je tu sice spoustu testů, ale členy se tak musím učit nakonec z nich a ne z článků, které jsou tady vlastně pouze dva – úvodní v pre-intermediate a pak ten článek o zeměpisných názvech. děkuji.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.