Díky Vám jsem zjistlila,že na studium jazyka není nikdy pozdě,hodně dalších spokojených"studentů".
Komentáře k článku: In the Bathroom
Díky Vám jsem zjistlila,že na studium jazyka není nikdy pozdě,hodně dalších spokojených"studentů".
To je skvělý. Moc se mi to líbí.
žínka
V tematickém slovníku jsem našla, že se žínka řekne facecloth a tady zase, že je washcloth. Co se vlastně používá?
žínka
V tematickém slovníku jsem našla, že se žínka řekne facecloth a tady zase, že je washcloth. Co se vlastně používá?
Re: žínka
facecloth UK
washcloth US
face washer AUSTRALIAN
stopper
Dobrý den, zajímal by mě ten špunt do vany, umyvadla. Našel jsem, že by to měl být spíš plug a stopper by měla být spíš zátka do lahve. Co myslíte? (Hledal jsem v Longman Exams Dict. a ve velkém slovníku od p. Fronka.)
stopper
Dobrý den, zajímal by mě ten špunt do vany, umyvadla. Našel jsem, že by to měl být spíš plug a stopper by měla být spíš zátka do lahve. Co myslíte? (Hledal jsem v Longman Exams Dict. a ve velkém slovníku od p. Fronka.)
Re: stopper
špunt určitě říct PLUG, a nebo DRAIN STOPPER. Obojí je OK.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.