hra
jak se dostat na tu půdu(trapdoor)pomoc prosím
Komentáře k článku: Ten Little Indians - Verbs
hra
hra
Re: hra
Na půdu musíte oklikou. Skrze TRAPDOOR se dostanete až zpět dolů…
Hogy
prosím,kde seženu svíčku?
Aha,už jsem to našla v jiných komentářích spolu s jinýma užitečnýma radama a hra byla najednou až moc rychle u konce :o)
dial code
nechce mi povedať, aké je to číslo, hoc viem, kde ho má…a tiež nerozumiem, že ho našiel aj v kresle a potom, že ho má aj v…či je niekde úplne inde?Už som si aj zadávala kombinácie rokov z obrazu žiaľ nepodarilo sa…Teda akým ešte iným príkazom mu to mám povedať?Vďaka
dial code
nechce mi povedať, aké je to číslo, hoc viem, kde ho má…a tiež nerozumiem, že ho našiel aj v kresle a potom, že ho má aj v…či je niekde úplne inde?Už som si aj zadávala kombinácie rokov z obrazu žiaľ nepodarilo sa…Teda akým ešte iným príkazom mu to mám povedať?Vďaka
Re: dial code
DIAL xxxx
Místo xxxx dosaďte to číslo, které si ale musíte spočítat dle nápověd, které ve hře najdete (papírek ve sklepě, diář, obraz).
Re: pink pillow
No zapadá nezapadá. Jsou tam dvě ložnice, proto dva polštáře. Jen v jednom něco je.
Re: TRAPDOOR
Dolů padacími dveřmi? Normálně OPEN THE DOOR a GO DOWN. Ne?
Blue pillow
Dobrý den,
prosím Vás, jak mám otevřít ten modrý polštář? Říká, že ho
roztrhnout prostě nemůže, tak jak se mám do toho polštáře jiným
způsobem dostat? Moc děkuji za odpověď.
Svíčka
A ještě bych se prosím chtěla zeptat… Kde najdu svíčku? Stále ji nemůžu najít, už nevím, kde mám hledat.
Re: Svíčka
V koši.
Re: Blue pillow
Nožem.
Kůlna
Nemůžu se dostat do kůlny. Mám jen rusty key a golden key a ani jeden tam nepasuje. Prosím poraďte mi. Díky.
Kůlna
Nemůžu se dostat do kůlny. Mám jen rusty key a golden key a ani jeden tam nepasuje. Prosím poraďte mi. Díky.
Re: Kůlna
už jsem na to přišla
mam 9 indiánů a 85% a nevim jak dal skoncil sem na zahrade kde vem vykopal toho indiána poradte prosim
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.