Ještě to chce maličko vypilovat, ale ještě pár vašich článků si přečtu a jdu si udělat nějakou tu zkoušku.
Komentáře k článku: FCE: Listening, part 1
Ještě to chce maličko vypilovat, ale ještě pár vašich článků si přečtu a jdu si udělat nějakou tu zkoušku.
sem měl dvě špatně, to bude chtít ještě zlepšit…
hmm
3 spatne. Na to ze jsem se Anglicky nikdy Anglicky neucil to jde, ale porad to neni ono
Diky za test je to super praxe.
Jak se má tento test správně dělat? První si poslechnout celou nahrávku a pak vyplnit test? Nebo můžu odpovídat postupně v průběhu nahrávky?
Jak se má tento test správně dělat? První si poslechnout celou nahrávku a pak vyplnit test? Nebo můžu odpovídat postupně v průběhu nahrávky?
Re:
ANo, na začátku máte několik desítek vteřin na to přečíst si otázky a potom uslyšíte poslech dvakrát za sebou. V průběhu celého poslechu můžete psát odpovědi.
75%..no když to takhle zvládnu i zítra u FCE,tak to bude super
jupíí
já mám sice 75% ale to je pro mě úspěch, nevím jak to, ale poslechy mi jdou líp něž jiný části (před chvílí jsem udělala test pre-intermediate na 50%)
3 chyby
Mám 63 %. Jsem docela spokojený, protože je to zatím pro mě docela těžké.
super!!
mam 100%!! FCE chci dělat v březnu, takže mám celkem dost času na přípravu, ale o to víc jsem ráda za svůj výsledek. Moc děkuju za všechny testy!!
Poslech/analýza
Jak už někdo řekl, není to jen o rozumění poslechu. Je zapotřebí i v rychlosti poslech rozebrat (příklad za všechny je č. 4).
mno, jedna chybka z nepozornosti..
..ale ta anglictina je krasna
joo tak 88%, ale jsem ráda
wow..jen jedno blbě…to mě dost překvapilo, ve škole většině poslechům nerozumim…
anoo.. 100% fakt mám radost
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.