fajn ale dvě chybyčky se našli … ale chtělo by to více testů jak KET tak PET .. please
Komentáře k článku: KET: Reading and Writing, sample 1, part 5
fajn ale dvě chybyčky se našli … ale chtělo by to více testů jak KET tak PET .. please
Tak tohle mi přišlo moc jednoduchý na jakousi KET zkoušku. K čemu je tahle zkouška dobrá? Asi to bude někde níž jak FCI ne? Přišlo mi to lehoučký.
Re:
Ano, PET je o jeden stupeň níže než FCE. Je dobrá jako důkaz, že člověk je na úrovni INTERMEDIATE (B1). V některých zaměstnáních např. certifikát požadují. A čekat až na FCE nebo CAE, to může někomu trvat ještě několik let.
Libi se mi Vase stranky a hodne me bavi. Diky za zabavnou a zajimavou vyuku.
100% Je obdivuhodné, že se najdou i tak zainteresovaní profesoři jako jste vy! Děkuji za vše co děláte .)
je to opravdu kvalitne odvedena pace..lepsi stranku jsem jeste nenasel..mate muj velky obdiv!!!!!
Jen jedna chybička Jsem docela spokojená. Řekla jsem si, že si to jen vyzkouším, protože jsem trochu o této zkoušce začala uvažovat, i když je to u mě ještě brzy
tak 88% jsem asi trubka
100% wow!!
Myslim si ze na KET mam, rotoze mam 100%, myslim si ze to je hodne lehky
Já jsem ale blbej já mněl 3 špatně
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.