Jak na poslechy
Tipy, jak na poslechy, najdete v článku v sekci Tipy a Triky.
Komentáře k článku: PET: Listening, Sample 1, Part 1
Jak na poslechy
Tipy, jak na poslechy, najdete v článku v sekci Tipy a Triky.
Mě ty PETky zkoušky jdou výborně, horší jsou FCE, tam už tak úplně nezářím. Ale od tý doby, co chodím na tyhle stránky, tak jsem se v poslechu fakt zlepšila. Zároveň si poslechnu i filmy v angličtině nebo zahraju nějakou anglickou hru. A ejhle, s poslechem to není tak špatný. Dokonce už potom ani nevím, v jakým jazyce ten film byl.
hm…zase 100 procent, dkyz sem davaj takovy lehky tak to nacisto asi nenapisu…
Na PET mám 100% a na FCE 38%:o( Jenže já chci FCE a ono to fuuurt nejde:o(
poslechy mi moc nejdou..ale tak 71% zase taky není úplně nejhorší..ale stejně bych mohla být mnohem lepší
Vyroci svatby
Tak tady jsem mela problem pochopit, co se po mne chce
86 %
1 chyba, tyhle poslechy jsou super.
na intermediate docela lehky. jen trojku mam spatne, protoze jsem nevedela, jak se rekne trajekt..
Tak poslech je to co mi u KETu slo nejlepe, tak jsem zvedava jake to nakonec bude u PET. A jedna chyba, to je fajn a jen pro to, ze jsem presne nepochopila co s tim snehem mysleli. Jo psani to je vetsi nocni mura
denif
Tyhle poslechy jsou fajn,ale mám chybu,takže 86% Nikdy nemám 100% Ale tak chybama se člověk učí Asi taky zavedu mp3
Dobré
vloudila se mi jedna chybička ze svatebního výročí asi jsem nedával pozor každopádně je to ostuda když chci příští rok dělat FCE
Já mám dojem, že stejný listening jsem dělal, když jsem se připravoval na KET…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.