když mám test jen na 50%, tak to asi mám ještě daleko do urovně Interm.
Komentáře k článku: Use of English 48
Re:
Mě jde v těchto testech především o to, aby se to z nich studenti naučili. Jsou víceméně po sobě a navazují na sebe. Věřím, že byste dopadla daleko lépe, kdybyste dělala i ty testy před tím.
Re:
Tyhle testy jsou na hranici INTERMEDIATE a UPPER-INTERMEDIATE.
Re: On time – in time
ON TIME = přesně na čas (ne dříve, ne později)
IN TIME = včas (ne pozdě, ale může být klidně dříve) – znamená to,
že to člověk nepropásl
Re: On time – in time
ON TIME = přesně na čas (ne dříve, ne později)
IN TIME = včas (ne pozdě, ale může být klidně dříve) – znamená to, že to člověk nepropásl
Re: Re: On time – in time
Diky moc
80%, to by šlo ne? Tohle nebylo zas tak těžké.
80%, to by šlo ne? Tohle nebylo zas tak těžké.
Re:
ja tiež na tých 80…
Ale ani jednu odpoveď som nevedel na 100% všetko dosť
neisto.
pochvala
super stránky.VELKÝ DÍK
perfektni, na 90
tohle nebylo tak moc tezky
jinak super stranky
Otázka č. 2 – použila jsem „break off“ ve smyslu přerušit vztah, rozejít se, ale v tomto případě by věta musela asi znít jinak, aby se tam toto dalo použít?? :
Otázka č. 2 – použila jsem „break off“ ve smyslu přerušit vztah, rozejít se, ale v tomto případě by věta musela asi znít jinak, aby se tam toto dalo použít?? :
Re:
To se používá s předmětem, BREAK sth OFF, tedy např. THEY BROKE OFF THEIR ENGAGEMENT.
Re:
To se používá s předmětem, BREAK sth OFF, tedy např. THEY BROKE OFF THEIR ENGAGEMENT.
Re: Re:
Aha, myslela jsem si to. Tak děkuji
vysvetleni u 4. otazky
jenom malickost.. ALLOW sb TO do sth není jediná z možností, kde se používá TO, i když made je hloupost kvůli významu, s TO se to používá, ne?
vysvetleni u 4. otazky
jenom malickost.. ALLOW sb TO do sth není jediná z možností, kde se používá TO, i když made je hloupost kvůli významu, s TO se to používá, ne?
Re: vysvetleni u 4. otazky
Je tam napsáno, že to je jediné z těch čtyř možností, které se používá s TO. MADE se používá s holým infinitivem: THEY MADE ME GO THERE (nikoliv THEY MADE ME TO GO THERE).
Re: vysvetleni u 4. otazky
Je tam napsáno, že to je jediné z těch čtyř možností, které se používá s TO. MADE se používá s holým infinitivem: THEY MADE ME GO THERE (nikoliv THEY MADE ME TO GO THERE).
Re: Re: vysvetleni u 4. otazky
diky, ja jsem si to spletla s pasivem, tam je to s to, že?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.