Re:
Ano, u jídel se v těchto vazbách člen nepíše. Pokud by ale před tím
bylo ještě nějaké přídavné jméno, člen už tu bude:
HAVE DINNER
HAVE A DELICIOUS DINNER
Komentáře k článku: Daily Routine
Re:
Ano, u jídel se v těchto vazbách člen nepíše. Pokud by ale před tím
bylo ještě nějaké přídavné jméno, člen už tu bude:
HAVE DINNER
HAVE A DELICIOUS DINNER
Re: Re:
Čím víc se angličtinu učím, tím víc zjišťuju, že se mám ještě co učit
wash
Chci se zeptat jak to je s překladem umyla jsem se (třeba jen obličej – ranní hygiena). Jak to můžu vyjádřit?
wash
Chci se zeptat jak to je s překladem umyla jsem se (třeba jen obličej – ranní hygiena). Jak to můžu vyjádřit?
Re: wash
I WASHED.
ist autobusom konkretnym…
pri: ist autobusom (konkretnym) som napisala TAKE THE BUS napisalo mi ze spatne ze take the bus znamena ist autobusom konkretnym…a ze spravne je take a bus…take ale aj take the bus znamenalo ze ist autobusom konkretnym…tak ktore je teraz spravne
ist autobusom konkretnym…
pri: ist autobusom (konkretnym) som napisala TAKE THE BUS napisalo mi ze spatne ze take the bus znamena ist autobusom konkretnym…a ze spravne je take a bus…take ale aj take the bus znamenalo ze ist autobusom konkretnym…tak ktore je teraz spravne
Re: ist autobusom konkretnym…
O člen v té vazbě nejde. V lekci je zde zadáno TAKE A BUS s neurčitým, proto ho to po vás vyžaduje, Jiný důvod to nemá.
easy
dal bych do názvu Easy (je to easy
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.