Je to sranda
Trošku mi to pripomína konverzáciu typu „blbý s hluchým“. Len neviem posúdiť, ktorý som ja.
Komentáře k článku: Chat with A.L.I.C.E.
Je to sranda
Trošku mi to pripomína konverzáciu typu „blbý s hluchým“. Len neviem posúdiť, ktorý som ja.
Super, dost užitečné
Je to super, díky za typ. Jako začátečníka mě to docela chytlo, pokládám jednoduché otázky a když mi odpoví nějak nesmyslně, vim, že jsem tu otázku nejspíš blbě položil a opravim to.
w
ty jo,zhruba před měsícem jsme o tom měli článek v učebnici aj, jsem překvapená, že to opravdu existuje,je to bomba!!!už se těším, až si budeme psát…
Ludia,ja ju uplne zeriem,milujem ALICE!!!!!!
Vyzkouším… díky za link
Alice je super , denne aspon 10 minut a zachvilu napisem aspon jednu vetu snad aj spravne
funny
je to docela sranda necekal jsem ze bude znat slova jako „lol“
je fakt skvělá
juwa
tak to je uplne skuely…az na to ze ji neco nerozumim a kdyz mi vysvetluje co to znamena tak taky ne ale jinak parada
no je to spíš inteligence mixéru než a.i. ,
hlavně ,že na každý ne se mě zeprá are you serious a kontext jí
vypadává, je to spíš pro pobavení
Re:
suhlasim
Sqele
Měli jsme doma takový prográmek v češtině ale ten robot byl o mnoho hloupější než Alice. Alice je v pohodě…dík za tip
jo super
rada si s ni pišu:) je to sranda…sice je to nekdy blbost ale je to sranda:)…
diky za tenhle odkaz
To není špatný a sem tam nějaký slovíčko člověk může pochytit
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.