1 stupid mistake
1 stupid mistake as always MARVEN jsem dal místo Wonder a nevim proč. 90 pct.
Komentáře k článku: Multiple choice: Disneyland
1 stupid mistake
1 stupid mistake
Re: 1 stupid mistake
Ono MARVEL a WONDER může být synonymum, ale ve významu ‚úžasná věc, div‘… tedy např. OLD FAITHFUL GEYSER v Yellowtonu může být jak MARVEL tak WONDER. Ale když jste v úžasu, tak máte v očích WONDER a nikoliv MARVEL – nejde o úžasnou věc.
trochu mi dělalo problémy zvolit imagination a became a teenager, možná
jsem čekala chytáky, ale nakonec jsem se přiklonila kupodivu ke správným
variantám a vyšlo mi 100%
turn sb. , je to něco ? může to mít taky nějaký podobný význam jako
stát se někým, proměnit se ?
trochu mi dělalo problémy zvolit imagination a became a teenager, možná jsem čekala chytáky, ale nakonec jsem se přiklonila kupodivu ke správným variantám a vyšlo mi 100%
turn sb. , je to něco ? může to mít taky nějaký podobný význam jako stát se někým, proměnit se ?
Re:
Ne, muselo by to být TURN INTO sth/sb, např. HE TURNED INTO A CRIMINAL = stal se z něho zločinec. V pohádkách např. může čarodějnice někoho proměnit v něco: THE WITH TURNED THE PRINCESS INTO A TOAD (čarodějnice proměnila princeznu v ropuchu)
Re:
Ne, muselo by to být TURN INTO sth/sb, např. HE TURNED INTO A CRIMINAL = stal se z něho zločinec. V pohádkách např. může čarodějnice někoho proměnit v něco: THE WITH TURNED THE PRINCESS INTO A TOAD (čarodějnice proměnila princeznu v ropuchu)
Re: Re:
jé, chybka se vloudila. The witch:-)
ok
dobrý…90,jsem ani nečekala,páč jsem si nebyla u některých moc jistá,ale dobrýý
Já mám 70 %, no mohlo to být lepší
S tím marvel a wonder jsem váhala, samozřejmě jsem zvolila to špatné.
no jo no
po devíti letech od maturity jsem čej´kala i horší výsledek…
no mám co dělat
Sem ještě na základce
A měl jsem dobře jen jedno slovo a to recent
jo super
Na druhej pokus jsem dal 80%, a myslím že tímto testem jsem se naučil i něco nového.
90%, neznala jsem spojení „the look of wonder“ … jinak ok
1 mistake
Nevím, jak se mi to povedlo, dala sem found místo fond
libus
Těch 60% mě zamrzelo,ale po tolika letech od školy se to dalo čekat.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.