it was peaceful town , v patnácté větě , nemá tam být „a“?
Komentáře k článku: FCE: Use of English, part 4
it was peaceful town , v patnácté větě , nemá tam být „a“?
takže proto jsem to měla špatně, myslela jsem , že to „a“ tam chybí nezamýšleně
jj
já mám taky 63 a taky jsem slavila,ale to je úplně jedno!já osobně tyhlety testy nemám tak moc ráda,protože často nechápu co dělat no… ale je to pěkný,tohle by se mělo trénovat
witches night tests :--)
Hey Snowflakes, I think it is a great idea to test our brains like this after parties Do you feel me? It ain´t bad
No tedy žádná sláva, měla jsem jen 56%, to bych asi neobstála?? A co ta 15. věta? …a peaceful town?
No tedy žádná sláva, měla jsem jen 56%, to bych asi neobstála?? A co ta 15. věta? …a peaceful town?
Re:
V patnácté větě je navíc slovo TOWN, pozná se to podle toho, že tam chybí člen. Když TOWN vynecáte, věta je OK – IT WAS PEACEFUL.
Re:
V patnácté větě je navíc slovo TOWN, pozná se to podle toho, že tam chybí člen. Když TOWN vynecáte, věta je OK – IT WAS PEACEFUL.
Re: Re:
Nevím, ale dělá to na mně dojem, že jste neobjevili kontrolu (?) – když najedete na značku správně/špatně (červená/zelená), vyjede vám správná odpověď. Ale možná radím zbytečně, tak případně se omlouvám.
polovicka, a za vetsinu muze jen moje nepozornost, ale jsem taky po patecnim veceru…
Thanx
Díky moc za Váš čas,stránky jsou opravdu skvělé! Obzvláště tenhle
typ testů(trn v patě nejen mé,řekla bych)shledávám hodně užitečným
Janka
69
tak je to v procentech jako vzdycky mi chybi koncentrace na to aby to bylo jeste lepsi
nb
stydim stydim…56 je maličko
75%
No první zkušební test, tak to snad neni tak zlé.. Nevíte někdo, jestli bych s tim uspela u FCE?
75%
No první zkušební test, tak to snad neni tak zlé.. Nevíte někdo, jestli bych s tim uspela u FCE?
Re: 75%
Kdybyste měla 75 procent z celého testu,pak ano.
%
Kolik procent musime mit u zkousky, minimalne 75? Diky za odpoved.
%
Kolik procent musime mit u zkousky, minimalne 75? Diky za odpoved.
Re: %
minimálně 60.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.