Mno.. tak zase dvě chybky.
Komentáře k článku: Miscellaneous Elementary Test
Mno.. tak zase dvě chybky.
90%… stupidni chyba „many of CDs“ … plac plac na zadek !!
90 %
i když obvykle dělam chybu u THAN a THEN, tentokrát jsem tam plácla at Sonday. Díky moc za tyto vynikající stránky.
Tyto stránky jsem objevila teprve před týdnem, ale už teď mi moc pomáhají. Jsem takový ten pořád začátečník i když už nějaký ten rok angličtiny mám za sebou. A je to vidět i třeba na tomto „jednoduchém“ testu – 80 Fakt super stránky. Díky
No supeeeeer.V tomhle testiku ani jedna chyba.Asi me to zacalo bavit
Ziju ve Skotsku uz tri roky a ucit se anglicky me fakt nebavi,ale tohle me fakt zaujalo.Budu v tom pokracovat.
Jo!mam to za stovku.
Indi
zas 60% sice angličtinu jsem studoval jenom 2,5 měsíce ale zato jsem ji studoval na jazykovce v Anglii …safra ale líbí se mi zde Hele nezapomeňte vyzkoušet slovní zásobu je to super Dokonce je to lepčí jak onlyne hry A to sebevědomí že děláte i něco dobrého pro sebe a může vám to pomoci vírazně v budoucím vzdělání no super. (kdyby bylo něco pdoobnýho i na češtinu, tak se možná naučím i tu )
:/
Ach jo… predlozky. Snad si uz konecne zapamatam, ze „in the afternoon“.
Malá chybka
Dobrý den,
se stránkami jsem moc spokojen, jednoznačně nejlepší české stránky,
škoda, že nic takového není i pro španělštinu. Ve vysvětlení
v poslední větě (10)je malá chybka. místo „spoustu“ je tam
„soustu“.
paci sa mi tato stranka aspon si trochu precvicim svoju anglictinu…zas sa mi podarilo 100%
Re: Re: Re:
Jé zábavné si číst tyto komentáře, než si udělám nějaký testík. Bobr se tu tak skvěle vyjadřuje k věci, že by si měl změnit přazdívku rovnou na Lama n.o. 1. Musíš si chlape uvědomit, že ženský se rádi navzájem podporují a vůbec to není od věci. Je to lidcké a ty jsi asi vylezl nejspíš někde z nory. Rád si tu od tebe přečtu věcné komentáře milý Bobře.
Jinak jsem se stal taky závislákem těchto stránek, už jsem přelouskál všechny články pro Elem. ,nedělní odpoledne jsem se nemohl odrhnout od ten indians, a objevuji další skvělou podporu pro vyuku angličtiny. Zatím jsem dal jen dva testy, tento na 80, jiný za 60, asi bude lepší začít opáčko s gramatikou , I hate it!!
Moc hezký, akorát jste mě parádně zmátli s tím „than“ a „then“, to jsem se nachytala.
jakta krajta… 80%, docela spokojenost!
teda 90% na mě teda moooc dobre, i když to byl lehky testík, co vy tu píšete:-)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.