aj
je to tady uplne nejepsi na aj rad se ji tady na tyhle strance ucimm moc dik tomu kdo to tady udelal
Komentáře k článku: Easy Body
aj
je to tady uplne nejepsi na aj rad se ji tady na tyhle strance ucimm moc dik tomu kdo to tady udelal
leg
v popisu je překlep:)(foor at the end)
MOc děkuji
MOc děkuji za tyhle stránky, tolik kurzů a učitelů jsem už měla,ale byly to vyhozené peníze, tahle stránka je super, moc mě to tu baví, tvůrcům gratuluji.
Jen maličkost u shoulder mate ane of the two
supr, už si kreslím a snad to do té hlavy lépe dostanu a překvapím syna, až přijede na vánoce, co už všechno umím
Dobrý den, jen podotýkám, že tam máte 2× foot.
Dobrý den, jen podotýkám, že tam máte 2× foot.
Opraveno, díky.
Dobrý den, jen se chci zeptat, zda zde nějak funguje statistika úspěšnosti jednotlivých lekcí slovíček. Popřípadě, zda se dají někam uložit slovíčka, která jsou stále chybová a vytvořit tak samostatnou lekci, kde si je mohu opakovat. Díky za odpověď.:-)
Dobrý den, jen se chci zeptat, zda zde nějak funguje statistika úspěšnosti jednotlivých lekcí slovíček. Popřípadě, zda se dají někam uložit slovíčka, která jsou stále chybová a vytvořit tak samostatnou lekci, kde si je mohu opakovat. Díky za odpověď.:-)
Tuto funkci máme v placené aplikaci English Me. Více v článku English Me!
Dobrý den, mám problém s přehráváním slovíček, nevím zda je chyba na mé straně. Děkuji za odpověď
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.