Super text
Moc hezký text a pěkný testík. Díky!!!!
Komentáře k článku: Reading: Cleaning up the Garbage
Super text
Moc hezký text a pěkný testík. Díky!!!!
tak 100%, ale nejlehčí to taky nebylo…
Super stránky
Skvělé cvičení, trochu jsem si zase po dlouhé době namáhala mozek . Nebylo by prosím více cvičení pro úroveň ADVANCED ? Anebo časem třeba i testy pro CPE? Ráda bych si nějaké zkusila než abych se hrnula hned na zkoušku. Díky!!!
Super stránky
Skvělé cvičení, trochu jsem si zase po dlouhé době namáhala mozek . Nebylo by prosím více cvičení pro úroveň ADVANCED ? Anebo časem třeba i testy pro CPE? Ráda bych si nějaké zkusila než abych se hrnula hned na zkoušku. Díky!!!
Re: Super stránky
Co se PROFICIENCY týče, tak velké množství cvičení, aby to bylo smysluplné, nejsme schopni vytvořit. Jako přípravu bych vám doporučil půjčit si na Britsih council testy z minulých let a třeba deset si jich projít.
Ale určitě nějaké přidáme i sem. Osobně ale se mi do toho nechce tak moc, protože studentů, kteří to využijí není zase tolik, a práce to dá daleko více.
Advanced je někdy lehčí než intermediate…
Mně to tedy moc advanced nepřišlo, dělal jsem nedávno nějaký článek z Bridge a to byla údajně úroveň intermediate… Výsledek byl takový, že jsem 3 otázky z 10 nevěděl. Zde 5/5, a to v nejvyšším klidu. Někdy mi přijdou nižší úrovně mnohem horší, nevím, čím to je.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.