Poslední odstavec byl pro mě těžký měla jsem jenom 2 správně v tom třetím odstavci no … celkově 53% úspěšnost
Komentáře k článku: "Something Pretty" by Patrick Park
Poslední odstavec byl pro mě těžký měla jsem jenom 2 správně v tom třetím odstavci no … celkově 53% úspěšnost
Chci se zeptat, asi nejde odstranit v přehledu vyhodnocených testů některé, kde jsem omylem klikla na vyhodnotit jako například tady u tohoto, kdy jsem chtěla kliknout na pauzu a už jsem měla vymalováno , že ne?
Chci se zeptat, asi nejde odstranit v přehledu vyhodnocených testů některé, kde jsem omylem klikla na vyhodnotit jako například tady u tohoto, kdy jsem chtěla kliknout na pauzu a už jsem měla vymalováno , že ne?
Re:
To bohužel nejde. Teď zrovna na něčem pracujeme, ale až to dokončíme, pokusíme se zase trochu vylepšit různé uživatelské vychytávky pro návštěvníky tohoto webu.
Ne, že by ten opravdový pokus byl o něco lepší . Taky jen 53 %, ale kupodivu jsem pohořela na druhém odstavci, třetí jakž takž šel.
Veľmi pekná skladba. Ako väčšina, ktoré vyberáte. Také pohodové
Chcel by som sa opýtať, platíte za tieto skladby mesačne poplatky za autorské práva, alebo sa vam podarilo získať povolenie na prehrávanie zadarmo?
Veľmi pekná skladba. Ako väčšina, ktoré vyberáte. Také pohodové
Chcel by som sa opýtať, platíte za tieto skladby mesačne poplatky za autorské práva, alebo sa vam podarilo získať povolenie na prehrávanie zadarmo?
Re:
Je to různé, za některé skladby platíme čtvrtletně autorské poplatky – především u těch, které v ČR zastupuje OSA. U ostatních (a těch je většina) jde spíše o osobní domluvu se zpěváky, kapelami či autory. Jedná se většinou o méně známé nezávislé interprety, takže tam je udělení svolení zcela jejich věc.
Písničky jsou u nás pouze pro online přehrávání, a většinou jsou to písně, které si člověk může stejně poslechnout na jejich webových stránkách, takže oni o nic nepřijdou a navíc mají reklamu v ČR, kde o nich většinou nikdo neví.
Docela těžké, musel sem si to přehrávat pořád dokola a dokola a stejně jen 73%
Docela těžké, musel sem si to přehrávat pořád dokola a dokola a stejně jen 73%
Re:
To jsme na tom stejně, já si to přehrávám taky pořád dokola. A furt mi to zní v hlavě, už asi týden.
Re:
To jsme na tom stejně, já si to přehrávám taky pořád dokola. A furt mi to zní v hlavě, už asi týden.
Re: Re:
To sme traja. Počúvam to vkuse až sa bojím že vám vyčerpám bandwidth limit serveru
Re: Re:
To sme traja. Počúvam to vkuse až sa bojím že vám vyčerpám bandwidth limit serveru
Re: Re: Re:
Nebojte… navíc myslím, že po prvním přehrání si to už váš přehrávač přehrává z nějakého temp souboru na disku.
Re:
Vítej v klubu
Re:
Písničky naštěstí u žádných zkoušek nejsou.
Hlavně si z toho nedělejte těžkou hlavu, písničky jsou v sekci zábava, člověk by to měl zkusit, a když to nejde, maximálně si říct ‚tý jo, to by mě nenapadlo‘ a jít na další. A nebo si ji pak pouštět furt dokola a zpívat si ji do zblbnutí… (což je mimochodem můj případ s touhle písničkou… )
Jé, tuhle scénu miluju:)Ta písnička je taky moc hezká.
uuuuu
hmmm, tak nic moc to nebylo…jen 67%hezkej song
Re: Re: Re:
Ja si to vygooglil na youtoube pac sem ho chtel videt ;)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.