Mezera
Skvěle se mi učí slovíčka touto metodou. Bylo by však možné, aby mezera za frází nebyla brána jako chyba? Nijak zvlášť mi to nevadí, ale občas mě to naštve Děkuju.
Komentáře k článku: Phrasal Verbs 4
Mezera
Skvěle se mi učí slovíčka touto metodou. Bylo by však možné, aby mezera za frází nebyla brána jako chyba? Nijak zvlášť mi to nevadí, ale občas mě to naštve Děkuju.
Mezera
Re: Mezera
Zatím to ošetřené nemáme, ale kdybyste používal náš software LANGUAGE LAB, tam to je samozřejmě vychytané. Navíc je tam spousta dalších funkcí a možností a výhod.
Re: Mezera
Zatím to ošetřené nemáme, ale kdybyste používal náš software LANGUAGE LAB, tam to je samozřejmě vychytané. Navíc je tam spousta dalších funkcí a možností a výhod.
Re: Re: Mezera
OK, díky, mrknu na to.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.