Hezký článek, i když o tématu, o kterém jsem předtím nikdy neslyšel, přinášející hodně hezkých neznámých slovíček. Dík
Komentáře k článku: The greatest of 'THE DAMNED POETS'
Hezký článek, i když o tématu, o kterém jsem předtím nikdy neslyšel, přinášející hodně hezkých neznámých slovíček. Dík
Myslím, že na intermediate je to příliš složité. Podle čeho se určuje úroveň??
Myslím, že na intermediate je to příliš složité. Podle čeho se určuje úroveň??
Re:
Máte pravdu, nastavím UPPER.
Dvě otázečky a jedno upozornění na překlep:
1: Co znamená „Newly-wed“. Je to snad něco jako „čerstvě ženatý“?
2: He was tried, found guilty and sentenced to 2 years in prison.
Co znamená v tomto kontextu „he was tried“. Je to snad, že" byl
vyšetřován"?
3: slovíčko „heartbeaking“ jsem se snažil najít ve slovníku až do chvíle, než jsem zjistil, že je tam překlep – „heartbreaking“.
Další překlep – 1872 – …Their relationship is destuctive; myslím že by mělo být destructive
Dvě otázečky a jedno upozornění na překlep:
1: Co znamená „Newly-wed“. Je to snad něco jako „čerstvě ženatý“?
2: He was tried, found guilty and sentenced to 2 years in prison.
Co znamená v tomto kontextu „he was tried“. Je to snad, že" byl vyšetřován"?3: slovíčko „heartbeaking“ jsem se snažil najít ve slovníku až do chvíle, než jsem zjistil, že je tam překlep – „heartbreaking“.
Re:
newly-wed – novomanžel
tried – souzen, found guilty – shledán vinným, sentenced – odsouzen
k trestu…
díky za upozornění na překlep, opravím.
Další překlep – 1872 – …Their relationship is destuctive; myslím že by mělo být destructive
Re:
díky, opravím.
Re:
Nejspíš tě to teprve čeká: Literatura, moderní světové směry na přelomu 19. a 20. století=)) Většinou druhák na střední…
Úžasný!!
Wow, wow=)) Super článek! Objeví se tu někdy další i o ostatních
básnících této skupiny?
Pane Marku, všechno nejlepší k svátku. Ať Vám jde všechno tak
vynikajícně, jako tvoření těchto výborných stránek!
Úžasný!!
Wow, wow=)) Super článek! Objeví se tu někdy další i o ostatních básnících této skupiny?
Pane Marku, všechno nejlepší k svátku. Ať Vám jde všechno tak vynikajícně, jako tvoření těchto výborných stránek!
Re: Úžasný!!
Díky!
pekný článok,ďakujem…len 2 otázky týkajúce sa prekladu:
1)…(he)allegedly fell in love with that starry-eyed ´enfant terrible´
2)merchant on his own account
:
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.