Re:
Ano, přesně tak to má být.
Re: Re:
jejda,tak to jsem to udělala úplně špatně.. Já to poslala všechno Vám. Udělám to ještě jednou, tak se tedy omlouvám,že vám budu psát dvakrát
Komentáře k článku: Soutěž: Uživatelské profily
Re:
Ano, přesně tak to má být.
Re: Re:
jejda,tak to jsem to udělala úplně špatně.. Já to poslala všechno Vám. Udělám to ještě jednou, tak se tedy omlouvám,že vám budu psát dvakrát
Výsledek
A kdy se vyhlašuje vítěz??
škoda, že to není i pro registrované
Já se na tuhle soutěž dívám celou dobu a myslím, že je to výborné, protože náš / Váš web se ohromně změnil k lepšímu. Nejsou tu jen šedivé, nic neříkající ikony, ale lidé, kteří tyto stránky vyžívají, se alespoň trochu zviditelnili. Jen škoda, že jsem se nemohla také zúčastnit, Nebylo by něco i pro registrované? Tak příště.
škoda, že to není i pro registrované
Já se na tuhle soutěž dívám celou dobu a myslím, že je to výborné, protože náš / Váš web se ohromně změnil k lepšímu. Nejsou tu jen šedivé, nic neříkající ikony, ale lidé, kteří tyto stránky vyžívají, se alespoň trochu zviditelnili. Jen škoda, že jsem se nemohla také zúčastnit, Nebylo by něco i pro registrované? Tak příště.
Re: škoda, že to není i pro registrované
Vždyť to bylo i pro již zaregistrované!
Výsledek
A kdy se vyhlašuje vítěz??
Re: Výsledek
Pracuje se na tom, vítěze vyhlásím dnes večer nebo zítra. Chci sem dát odkazy na všechny profily lidí, kteří se zůčastnili, to dá ale trochu práce.
Re: škoda, že to není i pro registrované
Vždyť to bylo i pro již zaregistrované!
Re: Re: škoda, že to není i pro registrované
Ale vždyť jste psal zaregistrujte se a vím, že s tím byly problémy a já jsem chtěla být zaregistrovaná jen jednou. Ale to nevadí.
Re: Re: škoda, že to není i pro registrované
Ale vždyť jste psal zaregistrujte se a vím, že s tím byly problémy a já jsem chtěla být zaregistrovaná jen jednou. Ale to nevadí.
Re: Re: Re: škoda, že to není i pro registrované
V zadání je: Vytvořte si … (pokud ho ještě nemáte).
Takže když jsem Vaší soutěž objevila až dnes, 7. 5, tak už se nemůžu zúčastnit?
Re: Re: Re: Re: škoda, že to není i pro registrované
Asi jsem to špatně pochopila, ale tahle soutěž už skončila, ne?
Takže když jsem Vaší soutěž objevila až dnes, 7. 5, tak už se nemůžu zúčastnit?
Re:
To už ne, soutěž už skončila. Brzy se tu objeví výsledky.
Re: Re: Re: Re: škoda, že to není i pro registrované
ANo, už skončila.
Hurááááá
No to je super, dostal jsem se k PC až dnes abych si přečetl ten potěšující mail, takže dík za cenu a příště zase zkusím nějakou soutěž, protože když se štěstí unaví…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.