Awsome!
Na Gilmorky jsme se nemohl dočkat, snad to vyhraju
Komentáře k článku: GILMORE GIRLS: Soutěž o seriál na DVD
Awsome!
Na Gilmorky jsme se nemohl dočkat, snad to vyhraju
Pravidla
Líbí se mi Vaše úprava pravidel. Je to tentokrát dobře vymyšlené. Minule jsem se nezúčastnila, ale odpovídala jsem si „na papír“ a měla jsem odpovědi správné. Možná to teď zkusím. V každém případě se těším na aktivitu, kterou takovou soutěží podporujete. Skoro mi teď v mezidobí chybí takové vyhledávání, louskání a překlady vět, kteé neznám apod. Asi budu na vašem webu závislák.Takže hodně zdaru.
při mé smůle
Opravdu super seriál, zaregistrovala jsem se hlavně kvůli této soutěži.. tak snad aspoň jednou v životě budu mít štěstí a vyhraju Jinak přeji GOOD LUCK ve hře i ostatním !
jupííííííííí:-D
Super!
Wow, už se těším, až budu zase soutěžit. Nevadí mi, když nevyhraju, ale baví mě hledat informace na internetu. Když narazím na nějaký článek, tak se z něho naučím i některá slovíčka.
a druhá otázka jenom 31. nebo taky pocka az do 1.?
a druhá otázka jenom 31. nebo taky pocka az do 1.?
Re:
První bude 30., 31. května a 1. června. Druhá bude 2. června, třetí 3. atd.
Gilmorky miluju!
adinka
Tak to musím vyhrát Přátele jsem o jeden den zaspala, tak jsem to nechala být a jak teď zjišťuju, v diskuzích bych se leccos dozvěděla… ale ne, já budu hrát a co, třeba zvítězím
Re:
jj taky je mam rada.. Je to muj jeden z nej serialu urcite se souteze zucastním ,pokud budu znat odpovedi
Re:
jj taky je mam rada.. Je to muj jeden z nej serialu urcite se souteze zucastním ,pokud budu znat odpovedi
Re: Re:
Odpovědi, které znát nebudete, si snadno najdete na internetu.
já to ci
Game on! Sakra, mě to tak baví . Nechápu, jak někoho nemůže bavit angličtina.
Re: Awsome!
Je mi líto. Vyhrát musím já.
Game on! Sakra, mě to tak baví . Nechápu, jak někoho nemůže bavit angličtina.
Re:
Jo, mě to taky baví a to je mezi námi rozdíl 35 let!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.