Re:
Je to v pořádku, ALL SOULS' DAY se slaví 2. listopadu, ALL SAINTS' DAY se slaví 1. listopadu.
Komentáře k článku: Samhain (Halloween)
Re:
Je to v pořádku, ALL SOULS' DAY se slaví 2. listopadu, ALL SAINTS' DAY se slaví 1. listopadu.
dotaz
Chci se zeptat myslí se to pouze o haloweenu? nebo tak jako u nás např:přeběhla černá(bílá kočka) budou mít neštěstí :
…
0%
chybí mi vyhodnocení
nezobrazila se mi oprava mých chyb, takže neznám správné odpovědi :
chybí mi vyhodnocení
nezobrazila se mi oprava mých chyb, takže neznám správné odpovědi :
Re: chybí mi vyhodnocení
na podruhý už jo, asi je to prohlížečem
S/Z
Parádní článek, moc pěkně jsem si početl Ale když dvakrát kliknu na slovíčko „dusk“ – soumrak, (z)tmívání ( nemá být (s)tmívání ?)
S/Z
Parádní článek, moc pěkně jsem si početl Ale když dvakrát kliknu na slovíčko „dusk“ – soumrak, (z)tmívání ( nemá být (s)tmívání ?)
Re: S/Z
jistě, opraveno. Díky.
odpovědi
Nezobrazují se my tam správné odpovědi – vždy jenom pomlčka. Dopadla jsem hrozně tak bych alespoň ráda věděla, jak to má být správně.
odpovědi
Nezobrazují se my tam správné odpovědi – vždy jenom pomlčka. Dopadla jsem hrozně tak bych alespoň ráda věděla, jak to má být správně.
Re: odpovědi
V jakém prohlížeči? Mělo by to fungovat správně. Mně to jde.
Re: Re: odpovědi
Internet explorer
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.