Help for English

And the winners are... (výsledky seriálové soutěže)

Komentáře k článku: And the winners are... (výsledky seriálové soutěže)

No tak gratuluji a užijte si seriály ve zdraví. Vlastně je to od Marka pěkný vánoční dárek :-) …Gratulace x

Je možné se někde dopátrat, jake jsem měla číslo? :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petra vložený před 16 lety

Je možné se někde dopátrat, jake jsem měla číslo? :)

Re:

Měla jste číslo 113.

Blahopřeji

Blahopřeji vítězům, já jak je mým dobrým zvykem nějakou tu chybičku měla. Já věděla, proč mám psát více možností :-D . Jinak „Král je mrtev, ať žije král“. Tahle soutěž byla tak povedená, že se už začínám těšit na další. A určitě se zúčastním už pro to samotné soutěžení. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 16 lety

Blahopřeji

Blahopřeji vítězům, já jak je mým dobrým zvykem nějakou tu chybičku měla. Já věděla, proč mám psát více možností :-D . Jinak „Král je mrtev, ať žije král“. Tahle soutěž byla tak povedená, že se už začínám těšit na další. A určitě se zúčastním už pro to samotné soutěžení. :-)

Re: Blahopřeji

Také mi nezbývá nic jiného, než říci: „Congratulation!“
Ale musím souhlasit:-) Příště se opět zúčastním už jen pro tu radost ze hry :-) Have a nice day :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 16 lety

Blahopřeji

Re: Blahopřeji

Taky gratuluji…výsledky vesměs v pořádku, až na 12 (ale dvě ze tří taky dobrý) – jojo, kus života – není to jednoduchý skloubit práci a učení se na zkoušky (vyhrálo hledání písniček a zítra píšu test :-D ). Hurá na další soutěž, ať je to, co je to… Jo a zas o tolik vyšší mi ten počet soutěžících nepřišel, …vzhledem k maximu cen…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re:

Když já nevím, jak počítač přinutit, aby nebyl sexista. No, ale on je totiž docela nepoměr mezi pohlavími… tedy nemyslím obecně, ale myslím mezi soutěžícími. Přesně to spočítané nemám, ale myslím, že je to tak 4:1 ve prospěch žen.

Prostě ženy jsou asi víc na to učení a vzdělání… a my chlapi na takové ty mužské záležitosti – pívo, motorky, auta…
Učil jsem deset let na gymnáziu a teď na VŠ a většinou je poměr žena dívek ještě větší, než mých 4:1.

Ale zajímavý námět na anketu.

Re: Re:

To u nás na elektrofakultě v Praze byl ten poměr studentek vůči studentů odhadem tak 4 : 200 (a stejně 3 z nich vypadly nejpozději ve druháku).
Holt se kluci na humanitních oborech mají :-)

Gratuluju :)

Taky se připojuju ke gratulacím výherkyním. Ja jsem alespoň ráda, že jsem měla většinu odpovědí správně, a už se těším na další soutěž :) Díky moc za ně :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lerus vložený před 16 lety

Asi nikdy v ničem nevyhraju

Škoda, že je již tolik účastníků. Šance na výhru se rapidně snižuje. Byla to fakt zábava, ale stálo to i dost úsilí a opět nic. Myslím, že si dám nějakou dobu pauzu od soutěžení. :-(

Re: Asi nikdy v ničem nevyhraju

Mně ani nepřipadne, že se šance snižuje. Vždyť například jak se v září soutěžilo o How I Met Your Mother, byl vylosován jeden výherce ze 33 (při celkovém počtu 46). Takže tehdy byla šance na výhru 1 : 33.
Tentokrát bylo vylosováno prozatím 5 výherců (výherkyň :-) ) z celkově 128 (což je náhodou mně velmi sympatických dvě na sedmou :-D ). Tehdy byl počet správných odpovědí 33 z 46, takže střízlivě si dovolím odhadnout, že nyní by byl počet správných odpovědí ne větší než 100.
Takže mi to vychází na pravděpodobnost výhry v této soutěži 5 : 100, tedy 1 : 20 (což je větší pravděpodobnost výhry než 1 : 33).
Čili je tomu právě naopak – šance na výhru se zvětšila.
Takže se směle účastněte dalších soutěží :-).

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr Švarc vložený před 16 lety

Re: Asi nikdy v ničem nevyhraju

Mně ani nepřipadne, že se šance snižuje. Vždyť například jak se v září soutěžilo o How I Met Your Mother, byl vylosován jeden výherce ze 33 (při celkovém počtu 46). Takže tehdy byla šance na výhru 1 : 33.
Tentokrát bylo vylosováno prozatím 5 výherců (výherkyň :-) ) z celkově 128 (což je náhodou mně velmi sympatických dvě na sedmou :-D ). Tehdy byl počet správných odpovědí 33 z 46, takže střízlivě si dovolím odhadnout, že nyní by byl počet správných odpovědí ne větší než 100.
Takže mi to vychází na pravděpodobnost výhry v této soutěži 5 : 100, tedy 1 : 20 (což je větší pravděpodobnost výhry než 1 : 33).
Čili je tomu právě naopak – šance na výhru se zvětšila.
Takže se směle účastněte dalších soutěží :-).

Re: Re: Asi nikdy v ničem nevyhraju

Díky za vysvětlení. Já si to sice takto nepočítal, ale bylo mi jasné, že šance na výhru byla větší než jindy. Navíc ale ještě pár výherců bude. Tak se těšte.

congratulation

taky všem výherkyním gratuluju:)byla to super soutěž,díky za ni a jen tak dál..;-)

gratulace

Já taky holkám gratuluju :-) Já mám aspoň fajn pocit, že jsem to zvládla poslat i přes pracovní pres (25. hrotím DPH :-( )Ale 12 a 18 jsem vzdala. … A moc se těším na další soutěž, i když už mám svou chvíli slávy za sebou a pochybuju, že štěstí sedne na jednoho vola dvakrát :-D :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr Švarc vložený před 16 lety

Re: Re:

To u nás na elektrofakultě v Praze byl ten poměr studentek vůči studentů odhadem tak 4 : 200 (a stejně 3 z nich vypadly nejpozději ve druháku).
Holt se kluci na humanitních oborech mají :-)

Re: Re: Re:

U nás ve třídě je to 0:30 :-D

Děkuji všem za gratulace. Mám ohromnou radost! :-D

gratulace

taky výherkyním moc gratuluju. sice mě mrzí, že jsem nevyhrála,ale takový je život :-D . aspon mě těší že jsem mela skoro úplně všechno dobře.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.