Škoda že nemám doma internet (jen v práci).. No ale nějak to vykoumám, co kdyby náhodou Jinak bezva nápad!
Komentáře k článku: Seriály podruhé
Škoda že nemám doma internet (jen v práci).. No ale nějak to vykoumám, co kdyby náhodou Jinak bezva nápad!
Sobota
V sobotu mám ranní – odcházím už v půl páté
Sobota
V sobotu mám ranní – odcházím už v půl páté
Re: Sobota
V tu dobu tu už ta jména budou… jinak bych musel taky brzo vstávat a to se mi v sobotu chtít nebude.
Re: Sobota
V tu dobu tu už ta jména budou… jinak bych musel taky brzo vstávat a to se mi v sobotu chtít nebude.
Re: Re: Sobota
Bylo by to krásné… když vidím, že X-Files je ještě v zásobě.
Tak to dneska půjdu pozdě spát
WOW
Tak to je super! Doufám, že se objevím
prohlášení
Předpokládám, že výherce Californication bude muset čestně prohlásit, že je starší osmnácti let, že?
Re: Re: Sobota
Bylo by to krásné… když vidím, že X-Files je ještě v zásobě.
Re: Re: Re: Sobota
I já si brousím zuby na X-Files.
Kolik
Kolik je teda v zásobě setů DVD. Soutěžící se losují do té doby, než vše bude vyhráno??
prohlášení
Předpokládám, že výherce Californication bude muset čestně prohlásit, že je starší osmnácti let, že?
Re: prohlášení
No, asi by měl…
Kolik
Kolik je teda v zásobě setů DVD. Soutěžící se losují do té doby, než vše bude vyhráno??
Re: Kolik
4 sety pro 4 výherce. Ale kdyby se náááhodou nikdo z těch pěti neozval, tak to nějak vyřeším.
Lerus
Vynikajicí. Vánoce na HFE ještě nekončí. Snad vyhraje nějakej chlap, třeba já.
Re: Kolik
4 sety pro 4 výherce. Ale kdyby se náááhodou nikdo z těch pěti neozval, tak to nějak vyřeším.
Re: Re: Kolik
Marku, kdyby se neozvali, já se kdyžtak hlásím..
Re: Re: Kolik
Marku, kdyby se neozvali, já se kdyžtak hlásím..
Re: Re: Re: Kolik
Budu na to pamatovat.
To je sen
Vánoce na HFE ani zdaleka nekončí a Vy se mi asi zdáte. To je fakt úžasné, co všechno Vy dokážete, obdivuji Vás, Georgia.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.