Help for English

Vánoční soutěžení s Englishbooks.cz (výsledky)

Komentáře k článku: Vánoční soutěžení s Englishbooks.cz (výsledky)

tak tohohle se urcite zucastnim^

Re:

To jsem mohla s objednávkou na Oxford Word Skills počkat, že? Už ji mám doma, je skvělá. Díky za tip.

Tak tady se nemohu nezůčastnit. Englishbooks je moje slabost a mám už od nich hodně knížek, ale stále nacházím další, po kterých bych toužila. Samozřejmě přesně vím, jaké by byly teď na řadě a tak zkusím štěstí v soutěži. :-D

Takže tentokrát můžeme psát česky?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lidka vložený před 16 lety

Takže tentokrát můžeme psát česky?

Re:

Ano, přesně tak.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 16 lety

Tak tady se nemohu nezůčastnit. Englishbooks je moje slabost a mám už od nich hodně knížek, ale stále nacházím další, po kterých bych toužila. Samozřejmě přesně vím, jaké by byly teď na řadě a tak zkusím štěstí v soutěži. :-D

Re:

Ani mi to vybírání nezabralo tolik času, dokonce jsem si připomněla knížky, které bych si mohla zase někdy přečíst (klidně i v češtině) a některé (nové) měla přečíst.

Super Vánoční soutěž!!!!!:-D Díky za vánoční tip :-) už jdu prohledávat a prohlížet…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re:

Ano, přesně tak.

Re: Re:

jen dotaz… máme si vybrat 1 knizku za 500 a 1 za 250 a napsat ke kazde duvod proc ji chceme a pak odeslat? To je vse?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od helps vložený před 16 lety

Re: Re:

jen dotaz… máme si vybrat 1 knizku za 500 a 1 za 250 a napsat ke kazde duvod proc ji chceme a pak odeslat? To je vse?

Re: Re: Re:

Viz příklad.

Malá šance

To bude hrozně malá šance vyhrát. Příště bych to zase radši bral otázky na každý den. :idea:

otázka

Len by som sa chcela opýtať či:
1: k cene mnou vybratej knihy musím prirátať nejaké to poštovné a balné(príp.koľko by to potom bolo)?
2:ak som zo Slovenska,mení sa tým niečo?

Stmívání:)

super, ja bych bral knížku Twilight :-D videl jsem to v kine a fakt dobry)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Karel Rymeš vložený před 16 lety

Malá šance

To bude hrozně malá šance vyhrát. Příště bych to zase radši bral otázky na každý den. :idea:

Re: Malá šance

Nojo, ale zase vás to nic nestojí, ani peníze ani tolik času.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od calamity33 vložený před 16 lety

otázka

Len by som sa chcela opýtať či:
1: k cene mnou vybratej knihy musím prirátať nejaké to poštovné a balné(príp.koľko by to potom bolo)?
2:ak som zo Slovenska,mení sa tým niečo?

Re: otázka

Myslím, že pro soutěžící z ČR bude poštovné jako součást výhry, alespoň loni jsme to tak dělali, když byla soutěž o poukázku na nákup v englishbooks.
Na Slovensko, to nevím. Zkusím se zeptat.

výběr

no, to jsem tomu dala, už hoďku sedím u stránek EB a vybírám si, co bych asi tak chtěla, a je toho čím dál tím víc, člověk by neměl mít moc možnost si vybírat :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.