tak tohohle se urcite zucastnim^
Komentáře k článku: Vánoční soutěžení s Englishbooks.cz (výsledky)
tak tohohle se urcite zucastnim^
Re:
To jsem mohla s objednávkou na Oxford Word Skills počkat, že? Už ji mám doma, je skvělá. Díky za tip.
Tak tady se nemohu nezůčastnit. Englishbooks je moje slabost a mám už od nich hodně knížek, ale stále nacházím další, po kterých bych toužila. Samozřejmě přesně vím, jaké by byly teď na řadě a tak zkusím štěstí v soutěži.
Takže tentokrát můžeme psát česky?
Takže tentokrát můžeme psát česky?
Re:
Ano, přesně tak.
Tak tady se nemohu nezůčastnit. Englishbooks je moje slabost a mám už od nich hodně knížek, ale stále nacházím další, po kterých bych toužila. Samozřejmě přesně vím, jaké by byly teď na řadě a tak zkusím štěstí v soutěži.
Re:
Ani mi to vybírání nezabralo tolik času, dokonce jsem si připomněla knížky, které bych si mohla zase někdy přečíst (klidně i v češtině) a některé (nové) měla přečíst.
Super Vánoční soutěž!!!!!:-D Díky za vánoční tip už jdu prohledávat a prohlížet…
Re:
Ano, přesně tak.
Re: Re:
jen dotaz… máme si vybrat 1 knizku za 500 a 1 za 250 a napsat ke kazde duvod proc ji chceme a pak odeslat? To je vse?
Re: Re:
jen dotaz… máme si vybrat 1 knizku za 500 a 1 za 250 a napsat ke kazde duvod proc ji chceme a pak odeslat? To je vse?
Re: Re: Re:
Viz příklad.
Malá šance
To bude hrozně malá šance vyhrát. Příště bych to zase radši bral otázky na každý den.
otázka
Len by som sa chcela opýtať či:
1: k cene mnou vybratej knihy musím prirátať nejaké to poštovné a
balné(príp.koľko by to potom bolo)?
2:ak som zo Slovenska,mení sa tým niečo?
Stmívání:)
super, ja bych bral knížku Twilight videl jsem to v kine a fakt dobry)
Malá šance
To bude hrozně malá šance vyhrát. Příště bych to zase radši bral otázky na každý den.
Re: Malá šance
Nojo, ale zase vás to nic nestojí, ani peníze ani tolik času.
otázka
Len by som sa chcela opýtať či:
1: k cene mnou vybratej knihy musím prirátať nejaké to poštovné a balné(príp.koľko by to potom bolo)?
2:ak som zo Slovenska,mení sa tým niečo?
Re: otázka
Myslím, že pro soutěžící z ČR bude poštovné jako součást výhry,
alespoň loni jsme to tak dělali, když byla soutěž o poukázku na nákup
v englishbooks.
Na Slovensko, to nevím. Zkusím se zeptat.
výběr
no, to jsem tomu dala, už hoďku sedím u stránek EB a vybírám si, co bych asi tak chtěla, a je toho čím dál tím víc, člověk by neměl mít moc možnost si vybírat
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.