Help for English

Vánoční soutěžení s Englishbooks.cz (výsledky)

Komentáře k článku: Vánoční soutěžení s Englishbooks.cz (výsledky)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re:

tak uveďte alespoň URL stránky, na které to je.

Re: Re:

Děkuji moc za obě odpovědi..

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Karel Rymeš vložený před 16 lety

Re: Re: Malá šance

To sic jo, ale furt ta šance bude tak 1:150, ne-li víc.

Re: Re: Re: Malá šance

Lidi se účastní soutěží a loterií, kde je daleko menší šance na úspěch, a ještě za to platí, kupují losy, sázejí čísla atd atd.

Když se nezapojíte, alespoň trošičku nepatrně zvýšíte šanci ostatním. :-) Budou rádi.

Škoda

že se může dát jen jedna odpověď, já bych měla inspirací.V En­glishbooks je tolik nádherných knížek využijme tohoto tématu k výměně zkušeností – někteří psali o četbě, v tom se moc nevyznám, objednala jsem si Round the World in Eighty Days, ale jen pro to, že vím, co mě čeká, většině titulů nerozumím. A učebnice, to je pohádka. Zakládám si na titulech …in Use, myslíte, že je něco lepšího? Zajímalo by mne to, protože většina popisů na Englishbooks je v angličtině a takhle bychom mohli pochopit více o čem to píšou. Pokud by měl někdo dobrý tip – sem s ním.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 16 lety

Škoda

že se může dát jen jedna odpověď, já bych měla inspirací.V En­glishbooks je tolik nádherných knížek využijme tohoto tématu k výměně zkušeností – někteří psali o četbě, v tom se moc nevyznám, objednala jsem si Round the World in Eighty Days, ale jen pro to, že vím, co mě čeká, většině titulů nerozumím. A učebnice, to je pohádka. Zakládám si na titulech …in Use, myslíte, že je něco lepšího? Zajímalo by mne to, protože většina popisů na Englishbooks je v angličtině a takhle bychom mohli pochopit více o čem to píšou. Pokud by měl někdo dobrý tip – sem s ním.

Re: Škoda

Já jsem při pátrání na EB objevila Realy Useful English… v kabelkovým formátu na cestu do práce. …V knížkách si taky ráda vybírám dětské, líp se mi čtou, naposled jsem se fakt pobavila u Wind in the willows, je moc hezká :-D (u napínáků se bojím, protože to dlouho trvá, něž je přelouskám :-D )

Moc povedená soutěž. Knihy jsem si vybrala během chvilky. Budu doufat a těšit se na losování:)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marcela vložený před 16 lety

Re: Škoda

Já jsem při pátrání na EB objevila Realy Useful English… v kabelkovým formátu na cestu do práce. …V knížkách si taky ráda vybírám dětské, líp se mi čtou, naposled jsem se fakt pobavila u Wind in the willows, je moc hezká :-D (u napínáků se bojím, protože to dlouho trvá, něž je přelouskám :-D )

Re: Re: Škoda

Slovo „Really“ treba písať s dvomi „l“, ináč titul nenájdete. CHvíľu mi to trvalo, kým som zistil, prečo vyhľadávač v -EB- tento titul nenašiel. A vďaka za tip.

Fajn soutěž ,na Englishbooks.cz nakupuji a to hlavně zjednodušenou četbu + CD,moc to nestojí a ve studiu to moc pomáhá.Takže super.. :-) :-) :-)

kniha s CD nebo bez?

Dobrý den všem, mám na vás dotaz, ikdyž se to sem asi moc nehodí..Koukala jsem na stránky englishbooks a zalíbilo se mi tam moc knih, některé si objednám už teď ale nevím zda s CD nebo bez, myslíte že je to s CD lepší? a co tam vlastně je?-nahrávka té knihy?díky za odpověď :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od rea vložený před 16 lety

kniha s CD nebo bez?

Dobrý den všem, mám na vás dotaz, ikdyž se to sem asi moc nehodí..Koukala jsem na stránky englishbooks a zalíbilo se mi tam moc knih, některé si objednám už teď ale nevím zda s CD nebo bez, myslíte že je to s CD lepší? a co tam vlastně je?-nahrávka té knihy?díky za odpověď :-)

Re: kniha s CD nebo bez?

Ano, na CD je nahrávka textu knihy. Můžete to potom jen poslouchat, popř. udělat si z toho mp3 a poslouchat to na přehrávači.

Re: kniha s CD nebo bez?

Ano, na CD je nahrávka textu knihy. Můžete to potom jen poslouchat, popř. udělat si z toho mp3 a poslouchat to na přehrávači.

Re: Re: kniha s CD nebo bez?

Děkuji za odpověď objednám s CD :-)

Presne tak! Super soutez, fakt!;-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od rea vložený před 16 lety

Re: Re: kniha s CD nebo bez?

Děkuji za odpověď objednám s CD :-)

Re: Re: Re: kniha s CD nebo bez?

Mohu jen souhlasit. Už mám několik knížek s CD – hezky si můžete procvičit poslech i výslovnost.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné pro doručení případné výhry uvést spolu s adresou jiné jméno, než moje, pod kterým budu soutěžit. Případnou výhru by mi totiž vyzvedávala na poště moje mamka.Ráda bych soutěžila,ale jsem teď na přechodnou dobu mimo ČR… Děkuji za odpověď.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od smrzovka vložený před 16 lety

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné pro doručení případné výhry uvést spolu s adresou jiné jméno, než moje, pod kterým budu soutěžit. Případnou výhru by mi totiž vyzvedávala na poště moje mamka.Ráda bych soutěžila,ale jsem teď na přechodnou dobu mimo ČR… Děkuji za odpověď.

Re:

Ano, jistě.

Re:

Ano, jistě.

Děkuji za potěšující odpověď:-).

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.