Help for English

Veselé Vánoce!

Komentáře k článku: Veselé Vánoce!

HAPPY CHRISTMAS!

Taky bych chtěla poděkovat a popřát krásné svátky. Tyhle stránky jsou inspirativní a velmi užitečné a dělají mi společnost už hezkou řadu měsíců. Já i moje lektorka Vám děkujeme za to jak moc mi pomohly se zlepšit ! :-)

Pour Félicité 2009

Děkuji za Vaši skvělou práci. MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR:)

Jolly Xmas to everyone! See you in ´09 :-D

Přeji Vám všem krásné pohodové Vánoce, klid a odpočinek, a dobré vykročení do nového roku.

I wish you a nice Christmas and happy new year too.

Taky přeji krásné Vánoce a šťastný nový rok :-)

Mějte všichni pohodové Vánoce a ještě pohodovější rok 2009.

Prajem Vám krásne Vianoce a veľa skvelých nápadov do budúceho roku =)

Přeji autorům a všem uživatelům tohoto skvělého webu vánoční svátky plné lásky, radosti a pohody v novém roce.

Šťastné a veselé Vianoce a nech sa Vám a vašemu webu darí v novom roku 2009!

Very merry xmas! :-)

Šťastné a veselé Vánoce, hodně zdraví a štěstí v Novém roce. :-)

Merry Christmas

Také se připojuji s přáním šťastných a hlavně pohodových Vánočních svátků a spoustu dalších úspěchů nejen mezi uživateli tohoto webu pro tvůrce a přispěvovatele těchto stránek. :-)

Také se přidávám s přáním poklidných vánoc a hodně radosti a štěstí v roce 2009.

Prajem krásne a voňavé Vianoce, splnenie všetkých túžob a prianí v novom roku…a hlavne pevné zdravie autorom týchto skvelých stránok :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.