pokud vím, tak slováci už euro nemají Asi tam toho bude víc již neaktuálního. Ale tak jde vlastně o angličtinu a né o unii
Komentáře k článku: The European Union in a nutshell
pokud vím, tak slováci už euro nemají Asi tam toho bude víc již neaktuálního. Ale tak jde vlastně o angličtinu a né o unii
Re:
Koukám, že je Slovensko uvedeno jak ve státech kde se eurem platí, tak i tam kde si ponechaly svoji měnu. No už mlčim nebudu rejpat
Já myslim, že duální oběh na Slovensku už skončil. Cafesk8 v první větě asi omylem napsal euro místo koruny.
Pěkný článek, vlastní tvorba?
Re:
Koukám, že je Slovensko uvedeno jak ve státech kde se eurem platí, tak i tam kde si ponechaly svoji měnu. No už mlčim nebudu rejpat
Re: Re:
Už jsem to opravil. Díky za upozornění.
Thanks for information in english
euro
jj na Slovensku uz platime iba eurom ?
o esperantu je zajímavý topic na foru…
Já myslim, že duální oběh na Slovensku už skončil. Cafesk8 v první větě asi omylem napsal euro místo koruny.
Pěkný článek, vlastní tvorba?
Re:
Jo, upozorňoval jsem na chybu chybně
tak toto sa ma o rok kludne mozu opytat na maturite…velmi uzitocne takto vsetko zhrnute
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.