eey
Koukám, že se pan Vít s těmi soutěžemi celkem rozjel. Skončila jedna a hned ten den začíná další. K Tudors soutěži mi bohužel chyběli 2 otázky kvůli víkendu stráveném mimo civilizaci. Držím sobě i všem dalším soutěžícím palce v této soutěži.
Komentáře k článku: SECRET SERIES = Little Britain
eey
Koukám, že se pan Vít s těmi soutěžemi celkem rozjel. Skončila jedna a hned ten den začíná další. K Tudors soutěži mi bohužel chyběli 2 otázky kvůli víkendu stráveném mimo civilizaci. Držím sobě i všem dalším soutěžícím palce v této soutěži.
eey
Re: eey
Tuto soutěž ve spárech nemám já.
Také mne udivilo, že autorem vyhlášení této soutěže je Roman. Že by
dělba práce?
Už se zase těším, v minulé soutěži se mi s přimhouřením očička
dařilo, tak jedeme dál!
Také mne udivilo, že autorem vyhlášení této soutěže je Roman. Že by dělba práce?
Už se zase těším, v minulé soutěži se mi s přimhouřením očička dařilo, tak jedeme dál!
Re:
Taky jsem si to chtěl zkusit
Ale nevím, jak to dopadne…
Přece jen v tom neumím chodit jako Marek, takže tady trochu zmatkuju a na
poslední chvíli předělávám otázky.
Nejprve mi přišly moc lehké, pak zas moc těžké… no uvidíme
Ale zajímá mě, kolik lidí pozná seriál podle znělky. Těch indícií totiž v článku moc není
Re:
Přece jen v tom neumím chodit jako Marek, takže tady trochu zmatkuju a na poslední chvíli předělávám otázky.
Nejprve mi přišly moc lehké, pak zas moc těžké… no uvidímeAle zajímá mě, kolik lidí pozná seriál podle znělky. Těch indícií totiž v článku moc není
Re: Re:
Je jich tam dost. Bristský seriál, 3 série, každá na 2 dvd, už mám pár kandidátů
Re:
Přece jen v tom neumím chodit jako Marek, takže tady trochu zmatkuju a na poslední chvíli předělávám otázky.
Nejprve mi přišly moc lehké, pak zas moc těžké… no uvidímeAle zajímá mě, kolik lidí pozná seriál podle znělky. Těch indícií totiž v článku moc není
Ale podařilo se vám to udělat hned od začátku napínavé a tajemné.
Re:
Určitě se vám to podařilo. Už se těším.
za zkoušku to stojí
Tak takhle tajemnou soutěž určitě zkusím taky…vypadá to moc zajímavě
Tušení
Já už možná tuším, o jaký seríál se bude hrát. Doufám, že se mé tušení vyplní.
Když jsem uviděl téma, myslel jsem si, že seriál se jmenue Secret Series Jinak se těším taky, bude to zajímavý.
I like secret, too:-)
jupí, už se těším, teď jsem několik soutěží vždy propásla ale
tuhle si nenechám ujít!
Děkujem za další soutěž!
Sice seriály skoro vůbec neznám a moc se v nich neorientuju, ale za zkoušku to stojí:-). Díky za další soutěž.
Něco tuším a doufám, že tuším správně!
tiez mam uz jeden tip
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.