Help for English

SECRET SERIES = Little Britain

Komentáře k článku: SECRET SERIES = Little Britain

eey

Koukám, že se pan Vít s těmi soutěžemi celkem rozjel. Skončila jedna a hned ten den začíná další. K Tudors soutěži mi bohužel chyběli 2 otázky kvůli víkendu stráveném mimo civilizaci. Držím sobě i všem dalším soutěžícím palce v této soutěži.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od cafesk8 vložený před 15 lety

eey

Koukám, že se pan Vít s těmi soutěžemi celkem rozjel. Skončila jedna a hned ten den začíná další. K Tudors soutěži mi bohužel chyběli 2 otázky kvůli víkendu stráveném mimo civilizaci. Držím sobě i všem dalším soutěžícím palce v této soutěži.

Re: eey

Tuto soutěž ve spárech nemám já. :-)

Také mne udivilo, že autorem vyhlášení této soutěže je Roman. Že by dělba práce? :-)
Už se zase těším, v minulé soutěži se mi s přimhouřením očička dařilo, tak jedeme dál! :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Také mne udivilo, že autorem vyhlášení této soutěže je Roman. Že by dělba práce? :-)
Už se zase těším, v minulé soutěži se mi s přimhouřením očička dařilo, tak jedeme dál! :-)

Re:

Taky jsem si to chtěl zkusit :-)
Ale nevím, jak to dopadne…
Přece jen v tom neumím chodit jako Marek, takže tady trochu zmatkuju a na poslední chvíli předělávám otázky.
Nejprve mi přišly moc lehké, pak zas moc těžké… no uvidíme :-)

Ale zajímá mě, kolik lidí pozná seriál podle znělky. Těch indícií totiž v článku moc není :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Roman Svozílek vložený před 15 lety

Re:

Přece jen v tom neumím chodit jako Marek, takže tady trochu zmatkuju a na poslední chvíli předělávám otázky.

Ale zajímá mě, kolik lidí pozná seriál podle znělky. Těch indícií totiž v článku moc není :-)

Re: Re:

Je jich tam dost. Bristský seriál, 3 série, každá na 2 dvd, už mám pár kandidátů :)

Re:

Ale podařilo se vám to udělat hned od začátku napínavé a tajemné.

Re:

Určitě se vám to podařilo. Už se těším.

za zkoušku to stojí

Tak takhle tajemnou soutěž určitě zkusím taky…vypadá to moc zajímavě :-)

Tušení

Já už možná tuším, o jaký seríál se bude hrát. Doufám, že se mé tušení vyplní.

Když jsem uviděl téma, myslel jsem si, že seriál se jmenue Secret Series :) Jinak se těším taky, bude to zajímavý.

I like secret, too:-)

jupí, už se těším, teď jsem několik soutěží vždy propásla ale tuhle si nenechám ujít!
Děkujem za další soutěž! :-)

Sice seriály skoro vůbec neznám a moc se v nich neorientuju, ale za zkoušku to stojí:-). Díky za další soutěž.

Něco tuším a doufám, že tuším správně!

tiez mam uz jeden tip :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.