přehledné, přínosné…
Komentáře k článku: American States
přehledné, přínosné…
Musím říct že do teď jsem si myslel, že hlavním městem Nového Mexika je Albuquerque, ale dívám se že i Wikipedia říká že Santa Fe, tak to asi bude pravda
Možná by se hodilo připsat výslovnosti i k těm městům, některé se těžko dají odhadnout (Albuquerque, Cheyenne, …)
Musím říct že do teď jsem si myslel, že hlavním městem Nového Mexika je Albuquerque, ale dívám se že i Wikipedia říká že Santa Fe, tak to asi bude pravda
Možná by se hodilo připsat výslovnosti i k těm městům, některé se těžko dají odhadnout (Albuquerque, Cheyenne, …)
Re:
ano, to by bylo dobré. Plánuji toho o zeměpise USA více, výslovnost měst bude jistě součástí.
Skvělé!! Nedokážu je ani vyjmenovat, natož určit Já si zase myslela, že největší město Aljašky – Anchorage – je i hlavním…
Skvělé!! Nedokážu je ani vyjmenovat, natož určit Já si zase myslela, že největší město Aljašky – Anchorage – je i hlavním…
Re:
Největší města jsou zřídka hlavními… v Kalifornii je např. hlavním městem Sacramento, i když největší je LA. V New Yorku také není New York City hlavním městem… a tam, už je to ještě více překvapivé.. Největší město USA, New York, jmenuje se tak dokonce celý stát, ale hlavní město má Albany.
zkoušení slovíček
Zajímavé on-line zkoušení slovíček Možná by v tomhle případě bylo lepší vynechat český překlad, jelikož je úplně stejný jako samotné názvy…
Re: zkoušení slovíček
Nebylo to zamýšleno ani tak pro zkoušení… je to prostě seznam slovíček s výslovností… Ta možnost zkoušení je automatická a nedá se vypnout.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.