Help for English

Výsledky soutěže o seriál GOSSIP GIRL

Komentáře k článku: Výsledky soutěže o seriál GOSSIP GIRL

gratulace

velká gratulace výhercům!! to s tím tajným výhercem byl skvělý nápad ;-)

Gratuluji Vítězce!! :-)

COZEEE????!!!!

to vazne???? … woooooooooooo­oooooooooooow vdaka :D … aaa som si povedala ze ked toto vyhram tak sa urcite prinutim splnit vsetky ulohy v tej dalsej sutazi … pre takeho lenivca ako som ja tak to bude zapieranie :D … velmi ste ma potesili vdaka :D … heh a ja uz som sa hladala medzi diskvalifikovanymi :D

aha no ja som si to neprecitala poriadne …som myslela ze tam su vypisany ti co nemali spravne odpovede :D … proste som citala len to co bolo cervenym :D

achjo

ACHJO sem naštvaná sama na sebe. Nikdy nepouživejte pouze jeden zddroj, no samozřejmě že to bylo špatně že :-(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od martinka.k.15 vložený před 15 lety

achjo

ACHJO sem naštvaná sama na sebe. Nikdy nepouživejte pouze jeden zddroj, no samozřejmě že to bylo špatně že :-(

Re: achjo

Ale zase abych vás uklidnil, počítač Vás stejně nevylosoval. Všichni vlastně byli ve slosování, správnost odpovědí jsem kontroloval až po vylosování. První dva vylosovaní měli alespoň devět správných odpovědí, takže jsem už dál ani nelosoval.

wow gratuluji výherkyni, jsem zvědavej kdo dostane balíček? :-D :?:

Gratulace

Gratuluji vitezce.

A jsem zvedavy na toho „Secret Winnera“. Sance 1:25 neni spatna.. :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lenka vložený před 15 lety

COZEEE????!!!!

to vazne???? … woooooooooooo­oooooooooooow vdaka :D … aaa som si povedala ze ked toto vyhram tak sa urcite prinutim splnit vsetky ulohy v tej dalsej sutazi … pre takeho lenivca ako som ja tak to bude zapieranie :D … velmi ste ma potesili vdaka :D … heh a ja uz som sa hladala medzi diskvalifikovanymi :D

Re: COZEEE????!!!!

Gratuluju :-) 1:26 je solidní šance, takže mě mrzí, že jsem to nebyla já, ale přeju ti to, v léte nic extrav televizi není, takže aspon budeš mít na co koukat =)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pavel vložený před 15 lety

Gratulace

Gratuluji vitezce.

A jsem zvedavy na toho „Secret Winnera“. Sance 1:25 neni spatna.. :)

Re: Gratulace

Taky si říkám, uvidíme … Jak znám naší poštačku, tak ta by to stejně nedonesla a lísteček by hodila do schránky po týdnu :0)

Gratuluji vítězům :-)
kvůli vlastní blbosti jsem se nedostala ani do slosování-zapomněla jsem napsat předmět zprávy :? , ale aspoň si dám příště větší pozor

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Mishelle vložený před 15 lety

Gratuluji vítězům :-)
kvůli vlastní blbosti jsem se nedostala ani do slosování-zapomněla jsem napsat předmět zprávy :? , ale aspoň si dám příště větší pozor

Re:

Tak to mi uniklo. Nechal jsem si vyjet jen zprávy s předmětem XOXO… To je mi líto, že Vám to nevyšlo.

Zvědavá

Já bych se jen zvědavě zeptala, když jste uzavřel soutěže pro školní rok, mohli bychom doufat, že připravujete na prázdniny zase tak skvělou soutěž jako loni?Vím, že je to náročné na čas a Vy si zasloužíte skvělou dovolenou, ale přesto, nevím, jak zvládnu léto bez soutěží na HFE :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Zvědavá

Já bych se jen zvědavě zeptala, když jste uzavřel soutěže pro školní rok, mohli bychom doufat, že připravujete na prázdniny zase tak skvělou soutěž jako loni?Vím, že je to náročné na čas a Vy si zasloužíte skvělou dovolenou, ale přesto, nevím, jak zvládnu léto bez soutěží na HFE :-D

Re: Zvědavá

Jo a gratuluji výherci, vím, jak velká radost to je a myslím, že si to zaslouží.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Zvědavá

Re: Zvědavá

Na prázdniny budou celkem dvě soutěže. Jedna bude stejná jako loni, napsat o zkušenostech z prázdnin z jazykových pobytů, kurzů apod. Druhá soutěž bude foto soutěž – zaslat fotku z anglicky mluvící země. Ceny budou snad taky lákavé. :-) O tom ale více 1. července.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.