uloha ;)
2.2.4:
tell
sell
2.2.3:
relay
lay
pay
say
inac teraz az konecne ocenujem tento serial clankov Hoci nepravidelne slovesa ovladam, stale si ho rad precitam porozmyslam nad ulohou
Komentáře k článku: Irregular Verbs: Section 2.2.2
uloha ;)
2.2.4:
tell
sell
2.2.3:
relay
lay
pay
say
inac teraz az konecne ocenujem tento serial clankov Hoci nepravidelne slovesa ovladam, stale si ho rad precitam porozmyslam nad ulohou
uloha ;)
2.2.4:
tell
sell2.2.3:
relay
lay
pay
sayinac teraz az konecne ocenujem tento serial clankov Hoci nepravidelne slovesa ovladam, stale si ho rad precitam porozmyslam nad ulohou
Re: uloha ;)
Přesně tak. Opakování matka moudrosti
A možná se dozvíte i něco zajímavého. Pokouším se vždy vepsat
nějakou ‚perličku‘.
Tentokrát jsem však moc komentářů neměl
Úlohu jsem také splnila, skoro jako Tomasnovella, jen relay mi nic
neříká :
Jen jsem nemohla dřív odpovědět, protože se nám tu přehnala pořádná
bouřka s lijákem a internet nám na chvíli vypadl
Také jsem se divila, že jste tak lehce přešel přes slovo bind, tak jsem si
bez internetu našla jeho význam ve slovnících
Úlohu jsem také splnila, skoro jako Tomasnovella, jen relay mi nic neříká :
Jen jsem nemohla dřív odpovědět, protože se nám tu přehnala pořádná bouřka s lijákem a internet nám na chvíli vypadl
Také jsem se divila, že jste tak lehce přešel přes slovo bind, tak jsem si bez internetu našla jeho význam ve slovnících
Re:
Inu, k BIND není moc co říct. Je z těchto slovíček nejpokročilejší
a já většinou slovíčka bez hvězdičky moc nerozebírám.
RELAY také nebude v základním seznamu, protože v podstatě vychází ze
slovesa LAY.
Áha., Už se těším na další, zdá se mi, že slovíčka z 2.sekce se velmi dobře pamatují a jsou hodně známá.
Áha., Už se těším na další, zdá se mi, že slovíčka z 2.sekce se velmi dobře pamatují a jsou hodně známá.
Re:
Tak mi to nedalo a ke slovíčku BIND jsem vám tam něco připsal
Původně jsem to chtěl udělat, pak jsem si ale řekl, že to nebudu
zbytečně komplikovat, ale když jinak nedáte…
Slovíčka kategorie 2.0.0 jsou jednodušší hlavně proto, že mají minulý čas i mimulé příčestí stejné
A nejlepší bude sekce 3.0.0, kde budou všechny tři tvary stejné. To půjde samo
No vida, přeci jen to bez Vašich poznámek bylo takové smutné a opuštěné slovíčko. To Vy přeci nemáte ve zvyku Děkuji.
Když už jste se překlepnul s tím náletem, tak jsem si schválně našel, jak se vlastně řekne nálet: air raid, air attack, blitz…
Jinak moc pěkný článek, jako vždy. Už se třesu nedočkavostí na sekci 3.0.0… Konečně něco, co půjde samo…
Když už jste se překlepnul s tím náletem, tak jsem si schválně našel, jak se vlastně řekne nálet: air raid, air attack, blitz…
Jinak moc pěkný článek, jako vždy. Už se třesu nedočkavostí na sekci 3.0.0… Konečně něco, co půjde samo…
Re:
Děkuji za upozornění na překlep. Vidíte, i toho se dá využít Nálet jsem opravil na nález
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.